Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vannak előjelei annak, ha...

Vannak előjelei annak, ha korábban jön a baba? Mondjuk 37-8 hetesen.

Figyelt kérdés
Most vagyok 34 hetes és hát örülnék ha elöbb jönne 2-3 héttel. Kislányt várok , úgyhogy bízok a babonában :) Már nem tudok ülni se aludni , nem találom a helyem , sehogy sem kényelmes . Emellett fájnak a lábaim is és szeretnék minél elöbb túllenni rajta. Na és persze már nagyon szívesen tartanám a kezemben a kis Hercegnőt !!! :) Ha tudnátok segíteni , azt nagyon megköszönném !!
2013. jún. 4. 10:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem jön előbb ha nem érett meg rá. Otthoni módszerek pedig nincsenek, max. a szex, aminek értelme van. A lépcsőzés megterheli a lepényt és max. elfáradsz. Étel-ital nem sokat segít. Ha a babának szüksége van még néhány hétre, akkor szerintem ezt tartsd tiszteletben!
2013. jún. 4. 10:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Pont a kislányok maradnak benn tovább. A babona szerint. Bár ugye ezekből is van sokféle. Nekem szülés előtti nap felpuffadt az arcom, és szó szerint éreztem, hogy vége, nem bírom tovább a terhességet. :)
2013. jún. 4. 10:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem a 28. héttől azt mondták bármelyik nap szülhetek(megrepedt a burok(ami kitudja hogy, de összeforrt)és 1ujjnyira nyitva voltam...39+3 naposan szültem,semmi előjel nem volt...a kicsin múlik mikor bújik majd ki,sem siettetni sem késleltetni nem tudod egyébként,akármennyire is szeretné az ember lánya:)
2013. jún. 4. 10:22
 4/8 anonim ***** válasza:
A burok összeforrt?? Ilyen van?
2013. jún. 4. 10:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem 38. Héten született a kislányom, minden előjel nélkül kezdődött a vajúdás!
2013. jún. 4. 12:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nem akar hamarabb jönni ne erőltesd! Ő tudja mikor van it az ideje! Nekem a 37. héten szüleett a kislányom! Kicsit kicsi vol! Egyébként szülés előtt 2 napig a hátam közepe egy helyen rettenetesen fájt! Így utólag ez volt az előjel!
2013. jún. 4. 12:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem 38. Héten született a kislányom, minden előjel nélkül kezdődött a vajúdás!
2013. jún. 4. 13:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem megereszkedett a pocim szülés előtt 1-2 héttel.
2013. jún. 5. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.