Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek baba előjelei?

Szerintetek baba előjelei?

Figyelt kérdés
6-ától 11-éig volt meg. 6-án nem kéne megjönnie. Ma egész nap rosszul vagyok, de nem úgy hogy mindjárt hányok, hanem csak émelygek, kicsit görcsölgetek is. Ha terhes vagyok érzném már? Vagy csak gyomorrontás?
2011. márc. 26. 21:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én az émelygést az 5. hét után éreztem, egyik napról a másikra kezdődött, az utolsó mensi 1. napjától számítva persze.
2011. márc. 26. 21:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Az émelygés elvileg később jön a baba miatt, olyan 6.-7.hét környékén, szerintem a mai erős front is közrejátszhat!
2011. márc. 26. 21:52
 3/11 anonim ***** válasza:
Én a 3. héttől (mensi 1. napjától számítva) émelyegtem és hánytam...Innen tudtam meg még a nemvárt előtt egy héttel, hogy terhes vagyok...másnap a teszt is full pozitív lett..
2011. márc. 26. 22:02
 4/11 A kérdező kommentje:

22:02-es.

Tehát reménykedhetek, milyen tesztet csináltál?

Milyen jeleket vettél észre még magadon?

2011. márc. 26. 22:06
 5/11 A kérdező kommentje:
azt kifelejtettem hogy a szagokat is jobban érzem, és eléggé zavarnak, de lehet hogy csak az émelygéstől
2011. márc. 26. 22:53
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem febr. 9-től volt meg utoljára, és csak a héten kezdtem émelyegni. Persze, mindenki más!

Tesztelj reggeli pisiből egy 10-es érzékenységű teszttel!

Szurkolok. :)

2011. márc. 26. 23:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia! 22:02-es vagyok. A remény hal meg utoljára! Én arra figyeltem fel, hogy érzékenyek a melleim és mintha megnőttek volna, aztán egyik délután (ez nyár végén volt) szedtük szét a kerti medencét és ahogy felemeltük és megéreztem a rothadó fű szagát, egyből felfordult a gyomrom...rögtön tudtam, hogy terhes vagyok. Másnap csináltam a pozi tesztet és onnantól folyamatos volt az émelygés, hányás. Hányadik dpo-n vagy? Én a teszttel biztos várnék legalább 10-12. dpo-ig...
2011. márc. 27. 07:11
 8/11 A kérdező kommentje:

Bocsi, de nem rég óta olvasom ezt az oldalt mi az a dpo?

Az émelygés még most is van. Tesztet addig nem csinálok, amég nem késik egy napot a vérzésem.

2011. márc. 27. 07:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia. A dpo a peteéréstől számított napok. Pl. 14-ik dpo-ra jön a mensi normál esetben.
2011. márc. 27. 15:29
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszi!

Elméletileg a 6. nap.

De sose lehet tudni, nem hiszem hogy attól émelygek, de reménykedem!:)

2011. márc. 27. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!