Miért nem indul már meg ez a baba? Vagy miért ne indítják?
Próbáld ki a nyírfanedvet! (Nordic Koivu néven lehet kapni azt hiszem, netről lehet rendelni, bionom biobolt)
Közvetlenül szülés előtt is jó és biztos hogy valamennyit javítana most a közérzeteden, de szerintem pár napig még bírd ki, ha a baba nem akar még jönni akkor az lehet nem véletlen.
Azért mert a legjobb a babának és a te testednek is ha magától indul be a szülés. Ekkor a tested maga teremli az oxitocint ami segít a tágulásban, segiti a gyermeket a beilleszekdésre, a szervezete szintén megkapja az oxitocint így felkészül a szülésre, és enyhe fájdalom csillapító hatása is van, lassu adagokba jön. A beadott oxitocinnak erös hatása van, a gyermekbe nem megy át, és nincsen fájdalomcsillapító hatása.
Ha nomrális az orvosod akkor ha nincs probléma akkor 5 napot még vár, majd lassú indítással beindítja, így akár még 3 nap is eltelhet, ha nem indul be így sem akkor 14-ik napon császár.
Èn is 10 napot túl hordtam tudom ilyen kegyetlen ez az idöszak. Èn már nagybevásárlást megcsináltam, elmentem fodrászhoz is mindent csak ne otthon kelljen lenni.
10-ik napra behívtak szülés indításra és beindult magától ott a ctg-n. gyors 4 órás szülés volt.
Szerintem menjetek el ma ebédelni egy jó kis étterembe, majd egy nagy délutáni séta, lassan de sok sok oxigénnel, és este be fog indulni a szülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!