Milyen a beöntés? Xsak én érzem ennyire cikinek, vagy más is? Vagy nem is olyan, mint ahogy én azt elképzelem?
Figyelt kérdés
Otthon, vagy mentőautóban szeretnék szülni, hogy a beöntést elkerülhessem. Ennyire gáznak gondolom.2008. szept. 22. 21:46
1/14 anonim válasza:
Szia. Nekem nem volt még, de ahogy mesélték az az egyik legkevésbé rossz a szülésnél. Azt mondták nem vészes. És egyébként is az miért jobb, ha széklet is van, miközben szülsz. Mert, ha nincs beöntés, akkor szülés közben jön a széklet is. Szerintem inkább a beöntés..;-)
2/14 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg a kórházban ahol szülnél, hogy mi a gyakorlat. Én pl. a Szent Imrében szültem és választhattam, hogy kérek-e beöntést vagy sem.Én is cikinek éreztem, bár ahogy láttam kb. 2-3 perces dolog, a szülésznő végzi el, bevezeti a csövet és belepumpálja a vizet, aztán utána negyed órát lehet ülni a wc-én. De állítólag nem fájdalmas egyáltalán. Én nem kértem és nem volt széklet sem a szüléskor.
3/14 anonim válasza:
A babára nézve előnyösebb és higiénikusabb, ha kapsz beöntést.Akkor szülés közben kisebb az esélye, hogy nagyobb mennyiségű széklet is távozik.
Szülés közben a széklettel sok kórokozó is jelen lehet, ami a babára nézve nem jó és nem is kellemes.
4/14 anonim válasza:
te cikinek tartod a beontest,akkor milesz veled a szulesnel.sok sikert
5/14 anonim válasza:
A beöntés a legkevesebb amitől tartanod kell, ha a szülésre sor kerül. Hidd el ha már ott leszel a szülés előtt nem fogod cikisnek érezni. Szerintem abszolút elviselhető.
6/14 anonim válasza:
én is ettől féltem de mondhatom hogy semmiség. bementem lefeküdtem az oldalamra a fal felé, a hátamhoz állt a nő engedett egy ballonba melegvizet, bevezette a csövet , befolyt a víz és kész is volt. kb..2 perc és kész. ők naponta rengeteget csinálnak hidd el nem te leszel az első. ne félj.
7/14 anonim válasza:
Szerintem az sokkal kellemetlenebb, ha esetleg szülés közben "Odacsinálsz" az ágyra. A beöntés kellemetlen, de elviselhető. Sokkal jobb, ha kiürül a bélrendszer, minthogy a szülés közben okozzon kellemetlen élményt. Velem nagyon rendesek voltak ilyen szempontból a kórházban. Megkérdezték, hogy kaptam e már beöntést, és én mondtam, hgy nem, és nagyon rendes volt velem az aszisztens.Mond majd hogy még nem kaptál, és biztos nem lesz gond..
8/14 A kérdező kommentje:
Hat igen. Tisztaban vagyok mind a higieniajaval, mind a szules kozben felmerulheto kenyelmetlensegekkel, de ... valahogy csak tulelem majd.
2008. szept. 23. 09:53
9/14 anonim válasza:
Van ahol kúpot adnak. Vagy esetleg vigyél be magaddal, hátha megengedik. Az talán kíméletesebb.
10/14 anonim válasza:
A székesfehérvári kórházban szültem, ott már nem adnak beöntést, csak glicerines kúpot. Csak a beled végének kell kiürülnie, mert azt előrenyomja a baba. Pár nap és jön a tesó, úgy tervezem hogy még itthon használok egy kúpot, a kórházban is kapok, így tuti a hatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!