Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárral fogok szülni?...

Császárral fogok szülni? Nagyon rossz lesz?

Figyelt kérdés

Nagyon kellemetlen lesz? Nemtudom fognak e altatni

Azt hallottam h műtét után pár órával érdemes picit járkálni mert úgy gyorsabb a gyógyulás

Nagyon csúnya lesz a heg? Lehet h gyerekes kérdések de nagyon érdekel hogyan zajlik, mi fog történni

Természetesen orvost is megkérdezem majd de csak május 4 én megyek ujra olvasgatni nem akarok mindenhol inkább tapasztalatok érdekelnek ? Kérni kell h bikini vonal alatt vágjanak vagy ott is fognak? Barátnőmet köldok alatt vágtak mikor kérdezte az orvost h miért azt mondta egy szóval sem említette hol értsek a vágást! Tapasztalatok?

2016. ápr. 12. 18:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nagyon szépe köszönöm mindenkinek a kimerítő és nagyon kedves biztató válaszokat !!! :)

Én láttam egy nem rég szült barátnőmnek a hasát a költőkealatt vágtat egyáltalán nem takarja majd a bikini , programozott császár volt ő akarta kiharcolta szerinte ez bosszú az orvostól hat nem tudom..:)

Igen a legjobb ha minél hamarabb sétálgatni kezd az ember ezt sokszor hallottam h gyorsabb úgy a gyógyulás

Kicsit megnyugtatta tok! Köszönöm !!

2016. ápr. 12. 23:20
 12/18 A kérdező kommentje:

Utolsó, bocsi ha szabad kérdeznem milyen gondol voltak? Én tartok a szövődményektol :(

És meg egy intim kérdés mindenkitől , a házas életet mikor lehetett folytatni ? Gondolom egyen függő de általam?:)

2016. ápr. 12. 23:22
 13/18 anonim ***** válasza:
a nalunk alatt azt a korhazat ertem amihez tartoztam...korhazonkent van egy protokoll: adnak e beontest, alkalmaznak e altatast, hany ora utan allitanak fel stb. ez korhazankent eltero. de mindehol van helyileg szulesfelkeszito (ingyenes) altalaban szuloszobalatogatassal. hivd fel a korhazat menj el egy ilyenre. erdemes.
2016. ápr. 13. 06:34
 14/18 anonim ***** válasza:

7-es vagyok

Mi a 6 hetes kontroll után egyből belevágtunk a rendes házaséletbe és minden ugyanolyan jó volt, mint szülés előtt.

2016. ápr. 13. 07:01
 15/18 anonim ***** válasza:

A kànikulàban szültem és begyulladt ( ahogy izzadtam bepállott) a seb :( kívül tiszta vörös volt és a genny nem jött ki így felkellett vàgni és a doki lesz8vta. De ne aggódj ez nagyon ritka, mert nekem olyan gyorsan forrnak össze a sebeim h magàtól nem tudott távozni :(

De az sem fájt utána sem és a 6 hetes kontrollon is minden rendben volt. Így mondta a doki h lehet házas életet is élni már :) Az első pár alkalommal nem voltunk lepedő virtuózok ( a férjem óvatos volt nehogy negnyomja a sebem) A vágásom már nagyon szép :) de remélem a következő babát természetesen szülhetem

2016. ápr. 13. 08:11
 16/18 A kérdező kommentje:

Nagyon koszonom a sok valaszt , mi marciusban kezdunk probalkozni szval valoszinuleg en telen Fogok szulni ha minden rendben mind a kettőnkkel es sikerul par hònap alatt.

Koszi a sok kimerito valaszt :) enis elnezek akkor a korhazba amit kineztem mert pont amellett van a dokim magánrendelője! :) allitolag jo hely!

2016. ápr. 13. 10:37
 17/18 anonim ***** válasza:
melyik kórház?
2016. ápr. 13. 11:57
 18/18 A kérdező kommentje:
Mohácsi
2016. ápr. 13. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!