Akinek 4 kiló körül volt a babája, mesélnétek, milyen volt a szülés?
Figyelt kérdés
38 hetes vagyok, azt mondták nagy baba lesz, 4 kiló körülire számítsak. Nos én nagyon a természetes szülésre készültem végig de kicsit be vagyok parázva. Mesélnétek nekem milyen volt a szülés nagy babával?2016. ápr. 12. 08:30
11/14 anonim válasza:
Két gyerekem is volt kiló felett és nem volt semmi extra. A kisfiam két-három nyomásból lett meg. Nem vágtak, nem repedtem, nem sérültem. Szülés után ücsörögtem az ágy szélén, lógattam a lábam és úgy uzsonnáztam, pedig 4,30-as baba bújt ki belőlem. Igaz, én már tudatosan szültem akkor, tehát nem engedtem az oxytocint sem, hagytam, hogy a testem csinálja a dolgát, semmit sem sietettünk, egyedül a burokrepesztést engedtem, mert hogy én könyörögtem már az indításért, így ennyi kedvezményt hagytam a dokinak. :DDDDD
12/14 A kérdező kommentje:
jó ezeket olvasni, nem is olyan tragikus mint ahogyan én azt a parázós kis fejemmel elképzeltem :) nagyon szépen köszönöm, hogy megosztottátok velem :)
2016. ápr. 12. 14:53
13/14 anonim válasza:
Fiam 4000g 54cm 36cm fejkörfogat.4 órányi tolófájások után császár.Nem fért ki.
Lányom 3600g 52cm 34cm fejkörfogat.20 perc volt a kitolás,jött mint a rakéta.
14/14 anonim válasza:
Nekem első babám 3750 g, 52 cm volt, a feje 35 cm körben. Nem leányálom tényleg a szülés, de nekem szép emlék, sokkal könnyebb, mint a csecsemős időszak. Igazából, hogy nagy a feje, azt csak a végén éreztem, hogy feszít valami a csiklómnál, szegény szülésznőt le is csesztem, mit csinál ott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!