Hány kiló ment le szülés után rólad?
Figyelt kérdés
Visszamentél eredeti súlyodra vagy maradt rajtad felesleg?2014. jan. 14. 17:17
1/10 anonim válasza:
14 kg ment le eddig, még 4 van vissza. Most 4 hónapos a fiam.
2/10 anonim válasza:
Az összes, vagyis 18-20 kg. Azért azt hozzá kell tennem, hogy én nagyon vizesedtem, ezért volt ennyi ez a súly. Szülés után 2 héttel a kezdő súlyomnál voltam.
3/10 anonim válasza:
13 kilót híztam és 12 ment le a szüléssel.
4/10 anonim válasza:
11 kg ment le a szulessel, 8 kg meg hatra van.
5/10 anonim válasza:
Mondjak ezt a tonna madonnak, hogy csak ennyit hiztam...kozbe alapbol 75-80rol imdultak.
En 25kg-t híztam. 171cm és 49 kg voltam.
Szules utan kozvetlen 6kg ment le, azóta még 10 szóval meg 9 kiló. De nagyon vekony voltam.
6/10 anonim válasza:
"Mondjak ezt a tonna madonnak, hogy csak ennyit hiztam...kozbe alapbol 75-80rol imdultak."
A kérdés nem az volt, hogy ki hány kilóról indult. Egyébként én sehol nem láttam olyat, hogy valaki azt írta volna, hogy "csak ennyit híztam". Szövegértelmezést nem ártana gyakorolni még.
7/10 anonim válasza:
Szia, én 171 cm vagyok, 65 kilóval indultam, és 15-öt szedtem fel. A gyerek ebből 4 kg volt, így szülés után rögtön 6-7 kg lement. Most még van rajtam 3-4 kg plusz, de tavaszig letornázom... :)
8/10 anonim válasza:
Szülés után a kórházban össz. 4 kg ment le rólam,a fiam pont annyi volt.A többi itthon alig akart leolvadni,2* álltam neki diétázni,mire lement annyi,hogy a következő terhességet az elsőhöz képest +4 kg-mal kezdtem.Ilyen alkat vagyok,pedig nem vagyok zabagép,és kövér sem,se lusta...15 kg-ot híztam az első terhességemnél,11 ment le.
9/10 anonim válasza:
12 kiló volt rajtam ès 13 ment le. 5 1/2 hónapos a kisfiam. A szoptatás / fejés miatt olvadnak le ilyen könnyen, hiszen ez rengeteg energia és nagy munka a szervezetnek.
10/10 anonim válasza:
5-öt szedtem fel, és ennyi is ment le szülés után. Én is ama tonna-madonna vagyok, amint azt egy kedves fentebbi hozzászóló megjegyezte... :((( Alkati dolog, ki mennyit hízik. A kövérek kevesebbet, vagy semmit, a vékonyabbak meg többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!