Szüles utani fogyokura (plusz 30 kilo) de hogyan?
Velem - már 3-szor szültem -szülés utáni 1-2 hóban lement 20 kg, majd a gyermeknevelés első évében annyi tovább, amennyit szerettem volna. Ne aggódj, le fog menni a 30 kg egy éven belül. A babádra koncentrálj, és adj meg neki mindent, hogy egészségesek maradjatok!
Szép babavárást!
Szia! Igaz en nem szedtem fel 30 kg-t, de ne aggodj a sulyod miatt mar most, foleg ha elotte amugy is vekony voltal.
A korhazbol kb 5 kg-val jottem haza konnyebben, igy is kb 15 kg "felesleg" maradt rajtam, raadasul a kiirthoz kepest korabban is szultem, igy a vegere jellemzo tetemes hizas nalam elmaradt. Szerencsere tudtam szoptatni, igy a kilok maguktol lementek. Raadasul a gyerek mellett mar ido nagyon nincs pihenni, igy az a sok mozgas, amit a babam korul, ill. a haztartasban vegeztem untig eleg volt arra, hogy kb fel ev alatt visszanyerjem a regi formamat. Amugy amiatt sem tudtam korabban magamra huzni a regi nadragjaimat, mert a medencem kitagult, mint mindenkinek.
S ha te most fekvesre vagy itelve, akkor egyertelmu, hogy a mozgas hianya okozza a plussz kilok merteket, amit a baba koruli ugralassal szerintem majd konnyeden leadsz. Raadasul ha szoptatni is fogsz, akkor az is besegit, es olyankor igazan nem is ajanlott a fogyokura. Amit megtehetsz, hogy sokat setalj babaddal a friss levegon. S mivel apr. vegen- maj. elejen szulsz, tavasszal es nyaron rengeteg friss gyumolcsot, zoldseget ehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!