Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utáni fogyókúra ti...

Szülés utáni fogyókúra ti hogy csináltátok?

Figyelt kérdés
Szoptatok igy nem igazán tudom mik a lehetőségeim.
2010. márc. 17. 11:13
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Szia.Mikor szültél??Szoptatás allatt nem javasolt a fogyókura inkább a sok leves,tartalmas étkezés a tej minősége miatt.De ne aggódj lefog menni a felesleg idővel.

Nekem 3 gyerekem van egyiknél sem fogyóztam.A legkisebb 2 éves és még mindíg szopizik sokat eszem és 60kg vagyok.Leszívnak ők mindent:D Legfőképp az energiád:D

2010. márc. 17. 11:21
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

Szoptatás alatt ne fogyózz!!!! Nekem 4 hós a babám, még szopizik, de nem fogyozóm, csak rendesen eszem.

Terhességem előtt Norbival fogytam 15 kg-ot, amikor terhes lettem insulinos cukros lettem, úgyhogy mondhatom, hogy évek óta diétásan eszem. Odafigyelek mikor mit, és ennyi. De nem fogyózom, és nem is sportolok, amíg szoptatok. Valószínűleg ha abbahagyom a szoptatást elkezdem a sportot, de nagy fogyókúra akkor sem lesz, mert rájöttem életmódot kell változtatni ahhoz hogy a fogyás eredményes legyen, vagyis ne jöjjön vissza a súly, amit leadtam. :)

2010. márc. 17. 11:21
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Állítólag a szoptatás fogyaszt mint az állat. Ha kellőképpen sokáig szoptatsz persze. Sajnos az enyém nem volt hajlandó szopni, de egyébként saját magától is mennek le majd a kilók, valamennyi majd marad, de azt már könnyebb leadni.
2010. márc. 17. 11:29
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

Hát csak állítólag van aki pont akkor szed fel valamennyit.

Én a fiamat 1 évig szoptattam és hiába voltam a kezdősúlyomnál mikor ő 2 hetes volt, ahogy rendesen beállt a tej, felkúszott fix.3 kiló és az maradt is...Fogyózni nem mertem, tornázni se mert annyira megszenvedtünk h legyen tej hogy nem mertem, nehogy vmitől elmenjen.

Mikor leálltunk a szopival, 1 éves kora után akkor kezdtem fogyókúrába, méregtelenítésbe és tornába, fogytam is kb.5 kilót. Majd ismét terhes lettem a lányommal.

Most a kislányom 4 hós, de sokkal több tejem van, sokkal rutinosabb vagyok, a lányom se olyan nagy cicifüggő mint a kisfiam volt, így 1 hónapja elkezdtem tornázni.

Fogyózni nem tudok, nem is szabad állítólag, főleg nem drasztikusat, mert a zsírszövet ahogy bomlik, kioldódnak belőle a méreganyagok ami bekerül a tejbe (nekem ezt egy fitness edző mondta).

Édességet nem eszek egyáltalán, se süti, se csoki, de van reggeli, ebéd főtt étel és fehérjedús vacsi.

Ez nem számít fogyókúrának, csak egy kis odafigyelésnek, a torna meg kimondottan jólesik, és nem lett kevesebb a tejem.

1 hónap alatt még csak 2 kiló ment le,(nem is akarok gyorsan fogyni) de a torna hatása már látszik, mert kicsit formásodtam nem vagyok olyan puding:))

2010. márc. 17. 11:44
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

orvost, vagy védőnőt kérdezd meg, mennyi tápanyg szükséges FELTÉTLENÜL a szoptatáshoz (meg fogsz lepődni, milyen kevés). ezt add hozzá tetszőleges diétás étrendhez. én az anyósom cukros és koleszterinszegény diétájához adtam hozzá. és csak annyit egyél, egy falattal se többet.

mozgás: heti 3x 1 óra. lehetőleg olyan sportot válassz, amit szeretsz, nem szenvedésként éled meg. én pl. teniszeztem és úsztam, de mindenki mást szeret csinálni.

sok sikert!

2010. márc. 17. 11:58
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
Én idegességből nem ettem illetve nem rendesen, nem is gondoltam fogyókúrára. 56kg voltam mikor terhes lettem, 75kg mikor megszültem, 4 hónap után 51 kg lettem. Nem kívánom senkinek. Nem kell a drasztikus fogyás semmiképp, szerintem a szervezeted szépen lassan leadja a fölösleget, úgyis gondolom van dolgod elég.
2010. márc. 17. 12:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Reggeli bőséges, ebéd normál, és vacsora csak valami könnyű. Nem nasizok, csak akkor eszem ha éhes vagyok. Nálam bevált szépen kúsznak le a kilók és tejem is van bőven.
2010. márc. 23. 08:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Sehogy. Elég élénk a fiam, így nem volt nehéz... :D
2010. márc. 24. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!