Alkoholmentes sör szülés beindításra? Vagy hülyeség?
2 nappal ezelőttre voltam.
Tudom tudom, legyek türelmes.. De nem akarom, hogy befektessenek.
Repesszetek burkot az uraddal. :)
Egyébként a praktikák is csak akkor működnek, ha egyébként is készülőben van a dolog.
Igen ha magától nem akar beindulni a szülés akkor sajnos nem fog praktikáktól sem. Nekem frontkor indult a szülésem de előtte volt 3 ami nem csinált semmit pedig be volt töltve a 37 hét. Lépcsőztem is sokat (4. emeleten lakunk lift nincs) szexeltünk is.
De többen mondják, hogy szex után beindulhat.
Mi is szexeltünk, lèpcsőztem, ettem csípőset, feszt takarítottam, mit lehetne kipróbàlni még??
Totál zárt vagyok.
Pedig biciklin is rázattam magam.
Hát bár úgy lenne.
De semmi jelét nem adja a gyermek. :)
Annyit ficereg mindig, egész nap.
Az én babám nem lustult az utolsó napokban sem. Sőt, a szülés beindulása előtti éjjel majd szétrúgta a hasamat, néztem is nagyokat, hogy most mi van.. Persze én is gondoltam magamban korábban, hogy ha ilyen aktív még akkor nem készül még az biztos. Ehhez képest..
A méhszáj meg ráér nyílni akkor is, amikor megkezdődik a vajúdás. Szóval ezekből nem igazán lehet kiindulni.
Hát szerintem hülyeség. Én ittam tegnap is,ma is,mert kívánom a sört, de csakis alkoholmenteset iszok. 35 hetesek vagyunk.
Nekem anno a dokim nővérkéje azt mondta,hogy a sperma beindítja. Próbáljátok ki,hogy a férjed elmegy benned. Én tuti ezt csinálnám ha már ráhúznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!