Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Alkoholmentes sör szülés...

Alkoholmentes sör szülés beindításra? Vagy hülyeség?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 10. 13:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Sok mindent hallottam,de ezt még nem.De van tippem miért mondhatják ezt.De szerintem az ilyen praktikák feleslegesek.Mikorra vagy kiírva?
2016. ápr. 10. 13:35
 2/12 A kérdező kommentje:

2 nappal ezelőttre voltam.

Tudom tudom, legyek türelmes.. De nem akarom, hogy befektessenek.

2016. ápr. 10. 13:40
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha szeretnéd,próbálj ki pár praktikàt.Bajod nem lesz tőle.
2016. ápr. 10. 13:41
 4/12 anonim ***** válasza:

Repesszetek burkot az uraddal. :)

Egyébként a praktikák is csak akkor működnek, ha egyébként is készülőben van a dolog.

2016. ápr. 10. 13:46
 5/12 anonim ***** válasza:

Igen ha magától nem akar beindulni a szülés akkor sajnos nem fog praktikáktól sem. Nekem frontkor indult a szülésem de előtte volt 3 ami nem csinált semmit pedig be volt töltve a 37 hét. Lépcsőztem is sokat (4. emeleten lakunk lift nincs) szexeltünk is.

De többen mondják, hogy szex után beindulhat.

2016. ápr. 10. 13:58
 6/12 A kérdező kommentje:

Mi is szexeltünk, lèpcsőztem, ettem csípőset, feszt takarítottam, mit lehetne kipróbàlni még??

Totál zárt vagyok.

Pedig biciklin is rázattam magam.

2016. ápr. 10. 14:00
 7/12 anonim ***** válasza:
Az hogy zárt vagy,nem jelent semmit.Én is teljesen zárt voltam végig.Attól még bármikor beindulhat a dolog.
2016. ápr. 10. 14:08
 8/12 A kérdező kommentje:

Hát bár úgy lenne.

De semmi jelét nem adja a gyermek. :)

Annyit ficereg mindig, egész nap.

2016. ápr. 10. 14:10
 9/12 anonim ***** válasza:

Az én babám nem lustult az utolsó napokban sem. Sőt, a szülés beindulása előtti éjjel majd szétrúgta a hasamat, néztem is nagyokat, hogy most mi van.. Persze én is gondoltam magamban korábban, hogy ha ilyen aktív még akkor nem készül még az biztos. Ehhez képest..

A méhszáj meg ráér nyílni akkor is, amikor megkezdődik a vajúdás. Szóval ezekből nem igazán lehet kiindulni.

2016. ápr. 10. 15:03
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát szerintem hülyeség. Én ittam tegnap is,ma is,mert kívánom a sört, de csakis alkoholmenteset iszok. 35 hetesek vagyunk.

Nekem anno a dokim nővérkéje azt mondta,hogy a sperma beindítja. Próbáljátok ki,hogy a férjed elmegy benned. Én tuti ezt csinálnám ha már ráhúznék.

2016. ápr. 10. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!