Szülés előtt állok, bármikor indulhat. Másnál is volt olyan ilyenkor, hogy fáradtnak érezte magát? Mintha beteg lennék, úgy fájnak az ízületeim.
Figyelt kérdés
2016. ápr. 8. 16:32
1/9 anonim válasza:
Én olyan kedvtelen voltam. El kellett mennem még megvenni pár dolgot, de nem volt kedvem, csak otthon lustizni. Erre reggel elfolyt a magzatvíz, pedig még volt 3 hetem.
2/9 anonim válasza:
Igen, a végén én is így voltam. De még egy hetet eltöltött odabent, pedig azt hittem, hogy max 1 nap már csak.
3/9 A kérdező kommentje:
Pedig már nagyon túllennék rajta...
2016. ápr. 8. 16:53
4/9 anonim válasza:
A szülés előtti napon egyedül bekocsikáztam nst-re (20 km-re lakunk a várostól, ahol a kórház van), majd elmentünk egy kerti sütögetésre, később pedig még egy kis ágytorna is volt (bízva abban, hogy burkot repesztünk :)), szóval fáradtnak nem éreztem magam, de egész nap rendszertelenül keményedett a hasam és kicsit kényelmetlennek tűnt a létezés, de kánikula volt, amit egyébként is nehezen viselek.
5/9 anonim válasza:
Faradtnak nem mondanam magam csak idonkent kedvtelennek mivel hosszu ez a varakozas mar... egyik nap mindenem faj, alig tudok jarni, masnap semmi bajom. Mar legalabb egy-ket hete igy megy. 41+3 h km
6/9 anonim válasza:
En is szules elott allok, faj a torkom, betegnek erzem magam, kene pihenni is, tobb mint egy hete vannak fajos hasosszehuzodasaim. Van amenyik mar tenyleg faj. Nagyon rendszertelenek. Kohogok is, unalmas is, tortenhetne mar valami, szetragtam a nyelvem az unalomban. Faj is rendesen. Pihenjel, nemsokara kell az energia!!! Mikorra vagy kiirva?
7/9 A kérdező kommentje:
Mára voltam, vagyis 8-ra.
Rápihenek a dologra. :)
Kitartást mindenkinek!
2016. ápr. 9. 00:19
8/9 anonim válasza:
Nekem malnateat javasoltak. Megittam, s egy ora mulva indultunk a korhazba. Rogton beindultak a fajasok. Szoval en hiszek benne, persze lehet hogy semmi koze hozza.
9/9 A kérdező kommentje:
Hát én azt is iszom 36. hét óta, mégis semmi. :(
2016. ápr. 10. 06:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!