Igaz h könnyebb a 2ik szülés ha nem rég volt az első?
Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Ahol kevés a kor különbség, mennyire volt könnyebb gyorsabb a második szülés?
2 éve szültem az elsőt. Hamarosan jön a tesó
Sajàt tapasztalatból csak 8éves korkülönbséget tudok,jobban fàjt,de sokkal gyorsabb volt. A szülésznő azt mondta a test emlékszik,nem szàmìt a korkülönbség.
Baràtnőm 2 évente szülte a hàrom lànyàt, neki is egyre jobban fàjt, de az 1 napos vajúdàstól eljutott a harmadikkal a 2 òra alatt meg van gyors szüléshez.
De olyat is ismerek akinek 1,5 év utàn a màsodik csàszàr lett és sokkal többet vajúdott.
Sokan mondják h könnyebb.... De ez inkább úgy helyes, h bár gyorsabb, de intenzívebb!
Nekem nem egészen 2,5 év telt el a két szülés között.
Elsovel 12 órát vajudtam, a másodikkal 4-et. De ez utóbbi elég durva volt, oxitocinnal turbozott, mert zöld volt a víz.
Őszintén szólva, most sem szívesen emlékszem vissza rá, pedig már 4 hónapja történt. Meg most is felkavaró!
Neked az első milyen volt?
Az első mondhatni h könnyű volt, burok repesztés után jöttek a nagyobb fájások de 4,5 óra múlva már a kezemben tarthattam :)
Összesen kb 8-9 óra volt az egész.
A kitolási szakasznál már rendesen boldog voltam, pár nyomás és kint is volt
23 hónap van a gyerekeim közt. Az elsőnél elfolyt a magzatvíz, de a fájásoktól számítva 5 óra alatt lett meg a baba. Második 5 perces fájásokkal indult, 4 óra múlva megszületett a pici.
Mindkettő gyors, beavatkozásmentes szülés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!