Második szülés, fájdalmasabb? Mesélnétek nekem?
Első terhesség összesen 8 óra vajúdás.
Tehát 4 óra után burok repesztés, erős fájások és rá 4 órára megszületett.
Kíváncsi lennék, hogy akinek hasonló szülése volt, neki milyen volt a 2ik
Ha az elso konnyen ment, akkor a masodik lehet fajdalmasabb. Pl. az anyukam a noveremet 2 ora alatt szulte meg miutan elfolyt a magzatvize, s addig nem is voltak fajasai (joforman csak tolofajasai), velem meg 24 oran at kuzdott.
Nekem viszont az elso gyermekem volt 24 ora vajudas, (erzestelenites nelkul) iszonyat fajt, a masodik csak 5 ora volt (epiduralis erzestelenitovel, csak a tolofajast ereztem). Az nem fajt annyira, DE a kezem amibe 10 szer csontig nyomtak a tut, jobban fajt mint a szules, illetve a masodik baba utan az utofajasok napokon keresztul, illetve eros iszonyatos hatfajas egy hetig, (mintha baltaval hatbavagtak volna, talan az epiduralis dolog miatt?)
Altalanossagban a 2. konnyebb :)Akkor gyakorlottabb az ember :)
Elso 12 ora es az utolso ora egybefuggo fajas. Nagyon fajt.
A masodik 8 ora de szinte nem is fajt. Volt kb 3-4 kozepesen eros 3 perces fajas utana jott is a tolofajas. Csodalkoztam hogy ennyi volt a szules.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!