Ha egészségileg fejlődésileg minden rendben akkor aki egyszer nagy babát szült legközelebb is azt fog?
Köszönöm.
Nàlam első 4010 gr császàr.
Alacsony vagyok és nem is tàgultam.
Elvileg nem voltam cukros csak több volt magzatvíz és toxaemuaàs voltam.
A több magzatvíz nekem a túlzott szénhidrátfogyasztástól volt, nem voltam cukros.
Egyébként én a családomhoz képest nagy gyereket szültem (programcsászárral), 3,2 volt a 38. betöltött héten, a családomban a gyerekek 2,6 körül születnek időre, de a férjem családjában 4 felettiek az újszülöttek.
Szóval, az én genetikám nem tudta kiütni teljesen a férjemét, csak ennyire redukálni.:) Pedig nekem a lepényem is 2-es volt már a 28. héten is.
Mi több gyereket nem vállalunk, szóval sose derül ki, az új mekkora lenne.:)
Első 4380, második 4440. A másodiknál a hasam sem volt olyan nagy, mondták is, hogy nem lesz olyan magy. Aha...
Mindkettőnél minden rendben volt.
Első baba fiú 4kg 53cm 36cm fejkörfogat.
Màsodik làny 3,4kg 57cm 35cm fejkörfogat.
Baràtnőm gyerekei fiú-fiú-làny 3,9kg, 4,3kg, 3,8 kg.
Szerintem nem feltétlenül lesz nagyobb,de hasonló súlyú lesz.Azaz nem valószìnű hogy az első 2 kgval a màsodik meg 4kgval születik. Plusz minusz fél kiló inkàbb az eltérés a tesók között,legalàbbis a környezetemben.
Első fiú 4000g 54cm 36cm fejkörfogat császár
Második lány 3600g 52cm 34cm fejkörfogat szülés 😁
Doki végig bízott benne,hogy lány és kisebb lesz,és ő ki fog férni.
Ismerősömnek 2 lánya van.Első 4000g-mal,második 4600g-mal született.Másik ismerősömnél ugyanezek a méretek csak 2 fia van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!