Lógó hasú császáros anyukák! Nyár közepén hogy lehet rendben tartani a császáros sebet?
szülés utánra gondoltam... Utána a hegből seb lesz... Lévén hogy ujra vágják! Bocs ha félreérhető voltam
"nem lehet a másik sebet látni miatta, csak ha felemelem a hasam"
Ezt nem tudom minek és miért igy irtam le. Valami olyamit akartam hogy nem lehet a heget látni, csak ha felemelem a hasam...
úgy is le lesz ragasztva a kritikus 4-5 napig, ha rá is lóg a hasad nem fogja bántani..utána meg már rá lóghat, nem szabad agyon mosni, naponta 2-3szor megmosod egy nedves szivaccsal és óvatosan leitatod róla a vizet és kész.
Meg kérdezd meg a nővérkéket is majd.
Bocs az offért:
Attól hogy az első császár volt nem kell feltétlenül a másodiknak annak lennie...2011 decemberben volt császárom és idén márciusban szültem gyorsan,komplikációk nélkül.
4-es vagyok
Megkérdeznék másik orvost is.
(Császáros babàm 4000gr,normál szülès 3600gr)
Most fel sem merült a császár.Sajnos alig van orvos aki termèszetes p1rti :(
Nem tudom, hogy aktuális-e még, de leírom nálunk hogy volt
Megmosni, betadinnal bekenni és egy gézcsíkot rakni a sebre, így nem ér össze a bőr. Ezt reggel, este és ennyi. Nekünk (bár októberi a baba) ezt javasolták a kontrollig, vagyis 6 hétig így csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!