Valaki nyugtasson meg, hogy minden rendben lesz?
Figyelt kérdés
Programozott császárom lesz 08.24.-én. A baba méretei miatt tolták ki ennyire az utolsó uh alapján. Menzi szerint 08.11. lenne,ráadásul pontosan tudom, mikor fogant, így 08.19. kellene szülnöm, de ez nem érdekli a dokit. Nagyon félek, hogy nem húzom ki 24.ig. Valaki volt hasonló helyzetben? Mivel tudnám esetleg késleltetni a szülést? Második baba,első hat nappal a kiírt előtt indult be. Mit tegyek, ha beindul?2015. júl. 31. 20:20
1/12 anonim válasza:
Menj be akkor a kórházba és értesíts a fogadott orvosodat - ha van.
2/12 anonim válasza:
Van dokid? Beszélni kéne vele...
Barátnőm is programozottra volt kiírva, de 2 nappal előbb elfolyt a magzatvíz. Rögtön megcsászározták (nem volt befordulva a baba)
3/12 anonim válasza:
Akkor felhívod a dokidat és megcsászároz! legalább akkor születik meg, amikor felkészült rá :)
5/12 anonim válasza:
Dejavu. Mi is 24re vagyunk kiirva második babaval. Csaszarozni akar de 24ig szabin lesz. De sztem egy hetnel tovább nem huzzuk. Nálunk is előbb fogant biztos. Már vannak előjelek. En is tanacstalan vagyok.
6/12 A kérdező kommentje:
Van fogadott dokim és igen,az lesz az első munkanapja szabi után 😕
2015. júl. 31. 21:22
7/12 anonim válasza:
Emiatt ne aggódj, ha beindul, akkor bemész a kórházba és megcsászároznak. A babának amúgy is jobb, ha akkor születik, mikor ő akar.
8/12 Ditta323 válasza:
Barátnőm dec. végére van kiírva, de karácsony előtt császározzák és ünnepeket már 3-asban töltik otthon. :)
Amúgy ha érzed, hogy készülődik ki akkor kórház és ha nincs a dokid akkor az ügyeletes fog császározni.
9/12 anonim válasza:
Akkor sincs semmi, de ezt nyugodtan megkérdezheted a dokitól is. Beindul a szülés, szépen előkészítenek és megcsászároznak. Nem úgy megy a szülés, mint a filmeken, hogy elfolyik a magzatvíz, aztán rohanni kell a kórházba, mert jönnek a szülőfájások.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mindenkinek nyomtam egy zöldet. 5-ös, milyen előjelek? Nálam pár napja belassult a pici, eddig dübörgött, most sokat alszik, állítólag ez is jelzi, hogy közeleg az idő. Engem csak az bosszant, hogy a dokinál ott hagytam egy csomó pénzt eddig a magánban, kialakult a bizalom, ismeri a kórtörténetem( egy betegség miatt lesz császár). Nagyon sajnálnám, ha végül kapkodva egy ismeretlen kezei közé kerülnék.
2015. aug. 1. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!