Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hányan kísértek el szülni?

Hányan kísértek el szülni?

Figyelt kérdés
Most gondolkodtam el rajta, hogy ha mennem kell szülni, akkor mar mindenki be van zsongva, hogy hivjuk oket, h jonnek ok is. De az milyen mar? Kb 10 ember ott fog orakon keresztul a szuloszoba elott varakozni? Nalatok ez hogy volt? Koszi, ha valaszoltok! 40+2
2016. márc. 28. 20:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Jogos, túl sokan lennének. Nekem csak a férjem volt ott, nem gondolom, hogy másra ilyen mértékben tartozna a dolog. Meg hát éjjel úgysem fogod hívni, aki nem a férjed, gondolom. Vagy úgyse jönne el. De minek is, mivel tudna hozzájárulni bármihez is? Csak hogy elmondhassa magáról, hogy ott volt, meg milyen jó buli volt. Nem lesz az, nem fogják őket beengedni, majd kint toporognak, és unatkoznak. De ahogy szeretnéd, úgy csináld.
2016. márc. 29. 17:02
 22/24 anonim ***** válasza:

Nekem is mindenki mondta h szóljak ha szülök.Mondtam h jó szólni fogok.

Ehhez képest férjjel bementünk és csak akkor szóltunk amikor már Megszületett.Senki nem haragudott meg.

2016. márc. 29. 17:26
 23/24 anonim ***** válasza:

Mi csak akkor szóltunk amikor megszületett, persze mindenki várta, de megmondtam hogy nem és kész, engem idegesített volna ha elkezdenek ott drámázni, a párom volt bent meg ő szólt a rokonoknak és ennyi 9-kor szültem anyukám és a párom jött be látogatni aznap, meg anyósom természetesen már a szülöszobára berohant mikor megtudta hogy meg van a pici.

Most várom a 2.-at, most is csak akkor fogunk szólni ha megszületett.

2016. márc. 31. 07:21
 24/24 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem h kiírtam ezt a kérdést. Aznap éjjel elfolyt a magzatvíz, délelőttre meglett a kis csodánk. A két nagyi bejött reggel, toporogtak az épület előtt. Sírtak mikor szólt a doki h megvan a baba és minden ok! Apa végig bent volt, így volt tökéletes! :-)
2017. jan. 12. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!