Most gondolkodtam el rajta, hogy ha mennem kell szülni, akkor mar mindenki be van zsongva, hogy hivjuk oket, h jonnek ok is. De az milyen mar? Kb 10 ember ott fog orakon keresztul a szuloszoba elott varakozni? Nalatok ez hogy volt? Koszi, ha valaszoltok! 40+2
nekem programcsászárom lesz, de nem fogom előre megmondani, mikor, csak ha megszületett, után értesítünk mindenkit. Nem kell minden kíváncsi rokon oda a folyosóra.
Én nem szólnék, max szülőknek, de előre nyomatékosan megkérném őket, csak akkor jöjjenek, ha szól a férjem, hogy jöhetnek.
2016. márc. 28. 20:38
2/24 anonim válasza:
A férjem bent volt velem, a szüleim vártak a folyosón, de nem végig, este kezdtem vajúdani, éjszakára hazaküldtük őket. Másnap délelőtt jöttek vissza, utána nem sokkal született meg a fiunk.
2016. márc. 28. 20:41
3/24 anonim válasza:
Férjemmel mentem be, elég hamar kiderült, hogy császár lesz. Egyedül anyut hívtuk, hogy jöjjön.
2016. márc. 28. 20:46
4/24 anonim válasza:
Mindkétszer csak a férjem jött, aztán az elsőnél életmentő császár lett, mire kitoltak a műtőből, már ott volt az egész család (hideg téli este volt, csak megnézték, hogy élünk-e aztán ment mindenki a dolgára).
Másodszorra programcsászár volt, csak a férjem volt ott, utána körbetelefonált mindenkit. Este bejöttek a szüleim, után 3 nap alatt a többiek.
Engem zavart volna, ha a fél világ ott tobzódik, valahogy elvész az intimitás. Mégiscsak ti váltok majd ott és akkor családdá....
2016. márc. 28. 21:01
5/24 anonim válasza:
Szia! Mi eleve úgy terveztük a férjemmel, hogy nem mondjuk meg ha indulunk a kórházba hogy fölöslegesen ne izguljanak órákat, meg lehet hogy jósló csak aztán hazaküldenek és fölöslegesen vonul ki mindenki...stb...csak a férjem volt velem, tökéletesen elég volt, mikor megszületett akkor hívtuk a családot és reggel jöttek látogatóba. Igy sokkal jobb volt, mondták is hogy milyen jó volt azt hallani hogy megszületett és minden rendben van mint azt hogy indulunk és izgulhattak volna.
2016. márc. 28. 21:17
6/24 anonim válasza:
Számomra nem volt kérdés, hogy csak a férjem jön. Mondjuk nálunk este hét után már nem lehet senki más a szülészeten mint a szülő nő és a kísérője, így maximum az épület előtt várhattak volna a többiek, mert este fél hétkor folyt el a magzatvíz. Éjfél után meg is született a fiunk, de a két órás szülőszobai megfigyelés alatt nem jöhettek volna be, utána pedig vittek az újszülött osztályra minket, és oda sem jöhettek volna be, így semmi értelme nem lett volna. Kérdezz rá a kórházban, hogy nálatok hogyan szokás. Mondjuk én örültem annak is, hogy a bent töltött napok alatt is csak egyszer jöttek be hozzánk, nagyon nem éreztem úgy, hogy szükségem van a férjemen kívül barkire. Itthon aztán már jöhetett bárki, szívesen fogadtam mindenkit.
2016. márc. 28. 21:31
7/24 anonim válasza:
A férjem egyedül. A közeli családnak pedig szóltunk hogy bent vagyunk, jelentkezünk ha megszületett a baba. Szerintem teljesen felesleges bàrki màsnak ott lennie, be úgy sem mehetnek, utàna se tudtok nagyon beszélni mert mert átkerülsz a gyerekágyra pár óráig felsem kelhetsz.
2016. márc. 28. 21:36
8/24 anonim válasza:
Programcsaszarom volt. Ferjem ott volt a muteten es utana is (magankorhaz). Mivel nem volt latogatasi ido, se latogatasi korlat, igy a szuleim meg a ferjem szulei aznap bejottek delutan es par baratunk is, de nem varakoztak a szuloszoba elott, mig mutottek:). De ott nem volt szobatars (vagyis csak a ferjem es a fiunk), es osszesen 6 csalad volt a korhazban.
2016. márc. 28. 21:41
9/24 anonim válasza:
A férjemmel mentünk be ketten, aztán reggel 9kor, mikor már biztos volt, hogy szülünk, akkor küldtünk egy sms-t a rokonoknak. Azonnal indultak, ezért olyan délután 3-ra be is értek a kórházba.
2016. márc. 28. 21:52
10/24 anonim válasza:
Nekem is mondták h azonnal szóljak. Elõször próbáltam elmondani, hogy azt azért nem, aztán rájuk hagytam és momdtam hogy:Rendben! Nyílván eszembe sem volt. Férjem jött be.Tesója tudta, mert tõle indult el(én már bent feküdtem). Óránként hívta, pedig mondta hogy ne és majd ír,ha meglesz a pici. Értetlen volt, erre kikapcsolta a telót. Reggel írt, hogy meglett. Aznap senkit nem fogadtam.(komplikációk) Ez nem nyílvános rendezvény!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!