Gyereket szülni a semmire csak szerintem felelőtlenség?
Figyelt kérdés
Egyik jó ismerősöm gyereket vállalt úgy ,hogy éppen megélnek alap dolgokat nem bírnak meg adni a gyereküknek .Mindent kérnek szó szerint .Ide is jár kéregetni és még van pofája kritizálni ,mert nyilván valóan irigy ,hogy én mindent meg tudtam adni a gyerekemnek .Még tápszert is jár kérni...:(2016. márc. 22. 08:47
21/22 anonim válasza:
Nyugodt lehetsz, TB-n keresztül megy az egész! Én nem azért fizet a TB 1800 Ft-ot literenként, mert annyival rosszabb, mint a tápszer...
22/22 anonim válasza:
Hova jár kérni, hozzád?
Kíváncsi vagyok, milyen neked a nem annyira jó ismerős, netán az, akit nem kedvelsz, ha neked ő a jó ismerősöd...
Na mindegy. Ha tőled kér, ne adj. Ha meg nem tőled kér, akkor semmi közöd hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!