Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek császár lett a vége,...

Akinek császár lett a vége, hogy tette túl magát rajta?

Figyelt kérdés
Tegnap született a lányom. Úgy indult a szülés, hogy folyt egy kevés kb 2dl magzatvíz friss vér csöpekkel. Egyből mentünk a kórházba! Ott nem hittek nekem, azt mondták lehet bepisiltem, mire mondtam, hogy párom törülte fel, nem úgy nézett ki mint a pisi. 2 orvos és 3 szülésznő nyulkált a méhszájamba, mintát is vettek, visítani tudtam volna a fájdalomtól. Nem látták hogy sérült volna a burok. A fájásmérő nem jelezte ki a fájásaim, pedig voltak, csak össze vissza. Végül a vér miatt amit ők is tapasztaltak nem engedtek haza. Burkot repesztettek és oxitocint adtak. Az elején még elviselhető volt a fájdalom, de mivel rendszertelenek voltak a fájásaim és nem tágultam kellő képpen még oxitocinnal sem, megemelték az adagot és méhszáj lazítót is kaptam. Már elviselhetetlenek lettek a fájásaim, szinte már sírtam a kézzel tágításról ne is beszéljünk. A fájásaim rendszertelenek maradtak, és nem tágultam eléggé. Mire A doki felajánlotta a császárt, már úgy voltam mindegy, csak essünk túl rajta. Végül kiderült nem is tudtam volna megszülni mert a feje nem illeszkedett a szülőcsatornába...
2016. márc. 14. 22:22
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Most akkor mi a problémád? Te magad is tudod, hogy nem volt más megoldás. Nekem 2 volt, szintén nem jókedvemből. Semmi gondom nincs vele, neked se legyen.
2016. márc. 15. 14:40
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy egoizmusnak tartom, ha valaki azért sajnálja magát, mert császárral szült. Tudni kellene már felnőtt fejjel, hogy mi a fontos, többek között ez is jelezné, hogy érett valaki az anyaságra. Ha valaki ezen pörög, ott gáz van.
2016. márc. 15. 14:43
 23/38 anonim ***** válasza:
73%

Nem az minősíti a nőiségedet és az anyaságodat, hogy miképpen került ki belőled a baba. Régebben, amikor nem volt császár, nők tömkelege halt bele a szülésbe, vagy szült sérült gyereket. Az én családomban 2 fogyatékos lett szülési oxigénhiány miatt, egy gyerek pedig meghalt szülés közben.

Na ez az, amin túl kellett magukat tennie az édesanyjuknak.

Komplikációd volt, van ilyen a szülésnél. Szerencsére a 21. században meg tudták oldani. Ezért volt császárod.

Majd a gyermekkel együtt töltött mindennapok elfeledtetik veled ezt a csalódást és rá fogsz jönni, hogy ennél mennyivel fontosabb dolgokon lehet még aggódni az életben.

2016. márc. 16. 13:25
 24/38 anonim ***** válasza:
71%

Kedves 20-as! Akkor kérlek te járj ezért évekig pszichológushoz, és legyen a gyerekednek egy boldogtalan anyja, aki úgy érzi vesztett a "szüléssel", nem nyert!

Azért néha próbálj meg örülni annak is,hogy van egy gyereked!

2016. márc. 16. 15:39
 25/38 anonim ***** válasza:
50%
Úristen Emberek mi folyik itt?!
2016. márc. 16. 21:21
 26/38 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kèrdező!

Hogy a tèmánál maradjunk,nehezen.De ahogy telik az idő egyre jobb.Azt hiszem. Nekem jó volt,hogy Èdesanyám meghallgatott, ès a mai napig meghallgat bármi nyomja a lelkemet.Egyèbkènt, le is írtam a szülèsem törtènetèt,ami szintèn segített.

2016. márc. 16. 21:29
 27/38 anonim ***** válasza:

"Látszik, hogy fogalmad nincs az egészről. Ha átélted volna, amit én, akkor a levágott láb még csak enyhe hasonlat lenne neked is. És igen, elvesztettem valamit, nem csak egy élményt. De nem magyarázkodom neked, veled "örülök", hogy halvány lila gőzöd nincs az egészről, és boldogan élhetsz tovább."

Te nem a szülőágyon veszítettél valamit. Járjál szorgosan terápiára, de ássatok mélyebbre, mert a te bajod másból fakad.

2016. márc. 17. 01:49
 28/38 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, mit kell túltenni magad ezen? Van egy egészséges gyereked, a többi nem fontos.

75%-os, a szülésben nincs semmi "csoda", arra a legprimitívebb ősemberek is képesek, meg az állatok is... ja, hogy ott, ha baj van, akkor megy a gyerek, és/vagy az anya is... "Jó, és ki nem szrja le, de SZÜLTEM! Igaz, hogy meghalt, de kinyomtam magamból, milyen szuper, milyen faja anyuka vagyok...!" - szánalmas hozzáállás.

2016. márc. 17. 06:48
 29/38 anonim ***** válasza:
74%
28# hagyjad. Van akinek az életében tényleg semmi más eredménye nincs, ezért nagyon dühös, ha elvitatod a (nehéz) szülés érdemét tőle.
2016. márc. 17. 11:31
 30/38 anonim ***** válasza:
53%
Nekem is idő kell feldolgozni. 32 hétre szültem sürgi császárral toxémia miatt. Halogatták napokig a baba kivételét, 210 volt a vérnyomásom szülés közben is. 2 agyvérzést kaptam, fél oldalam lemaradt, nem tudtam beszélni. Ezek után örülj na annak hogy egészséges a baba. Nem is láthattam csak képeken amikor már az átmeneti látászavar elmúlt. Majd mikor helyrejöhettem volna jött a trombózis a lábamba. Igen Mártírkodok mert a lányom születéséről a majdnem halálom jut eszembe. Egyedül próbálom feldolgozni és a kislány adja az erőm. Mást nem lehet tenni.
2016. márc. 23. 07:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!