Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek császár lett a vége,...

Akinek császár lett a vége, hogy tette túl magát rajta?

Figyelt kérdés
Tegnap született a lányom. Úgy indult a szülés, hogy folyt egy kevés kb 2dl magzatvíz friss vér csöpekkel. Egyből mentünk a kórházba! Ott nem hittek nekem, azt mondták lehet bepisiltem, mire mondtam, hogy párom törülte fel, nem úgy nézett ki mint a pisi. 2 orvos és 3 szülésznő nyulkált a méhszájamba, mintát is vettek, visítani tudtam volna a fájdalomtól. Nem látták hogy sérült volna a burok. A fájásmérő nem jelezte ki a fájásaim, pedig voltak, csak össze vissza. Végül a vér miatt amit ők is tapasztaltak nem engedtek haza. Burkot repesztettek és oxitocint adtak. Az elején még elviselhető volt a fájdalom, de mivel rendszertelenek voltak a fájásaim és nem tágultam kellő képpen még oxitocinnal sem, megemelték az adagot és méhszáj lazítót is kaptam. Már elviselhetetlenek lettek a fájásaim, szinte már sírtam a kézzel tágításról ne is beszéljünk. A fájásaim rendszertelenek maradtak, és nem tágultam eléggé. Mire A doki felajánlotta a császárt, már úgy voltam mindegy, csak essünk túl rajta. Végül kiderült nem is tudtam volna megszülni mert a feje nem illeszkedett a szülőcsatornába...
2016. márc. 14. 22:22
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
89%

Örülj a császárnak! Én nem voltam ilyen szerencsés! Császározni kellett volna! A lányom oxigén hiánnyal született. Hypotón, megkésett mozgás-, beszédfejlődés miatt és egyéb lemaradásai miatt heti 4x-i fejlesztést kap.

Örülj a császárnak!!!!

A gyereked egészséges, más nem számít, hidd el!

2016. márc. 14. 22:33
 2/38 anonim ***** válasza:
44%
Na én pont az ilyen dolgok miatt kérek császárt. Az nekem kockázatos és nem a gyereknek.
2016. márc. 14. 22:36
 3/38 anonim ***** válasza:
100%

ne haragudj, de itt nem a császáron kell túltedd magad, hanem azon, hogy nem vizsgáltak meg alaposan (nem vették észre, hogy nincs jól beékelődve a baba), csak erőltették a természetes szülést.

Adj hálát a jóistennek, hogy volt lehetőséged a császárra, és nem maradtatok ott esetleg mindketten.

Én így állnék hozzá...

2016. márc. 14. 22:56
 4/38 anonim ***** válasza:
100%

Otthon indult magától a dolog magzatvíz folyással, majd kb. 10 órát vajúdtam, ami közben kaptam oxitocint és szépen ki is tágultam, majd 1 órás kitolási próbálkozás után megcsászároztak, mert a babát mindig visszahúzta a rövid köldökzsinór, ami ráadásul a nyakára tekeredett. Nem könyököltek belém, nem próbáltak fogót vagy vákuumot használni, hanem amikor a szívhang rendetlenkedni kezdett, vitt a dokim műteni.

Utólag arra gondoltam, hogy szívesen megspóroltam volna a vajúdás részét (az utolsó órákra gyakorlatilag nem is emlékszem), ha előre tudom, hogy semmiképpen nem jön ki a baba a gyári helyén, de örültem, hogy mindenki egészséges, így hamar túllendültem rajta.

2016. márc. 14. 23:01
 5/38 anonim ***** válasza:
96%
Úgy, hogy a vége egy egészséges gyerek lett. Én meg a "szülés-élmény" elmaradása? Egyáltalán hogy lehet a kettőt összemérni? Hogy lehet csalódni bármiben, ha a végén egy ép és egészséges gyermeked van? Hogy lehet valaki ennyire önző, hogy ahelyett, hogy örülne a babájának, hogy hálát adna, hogy egészségesen sikerült neki világra jönni, azzal van elfoglalva, hogy ő most világfájdalmat él meg, mert nem haladt át a gyerek a szülőcsatornán és így már nem is jó az egész?!
2016. márc. 14. 23:08
 6/38 anonim ***** válasza:
95%
Úgy, hogy engem mindkét esetben az érdekelt, hogy minden rendben legyen a babával és velem is, és ha ennek a császár a feltétele, akkor természetes, hogy elfogadom. Én nem csináltam ebből érzelmi kérdést, engem az sem érdekelt, hogy a SOTE I-en nem ugráltak körül a csecsemősök, úgy gondoltam, azt a pár napot kibírom féllábon is, és így is volt.
2016. márc. 14. 23:22
 7/38 anonim ***** válasza:
100%

utolsó vagyok

Ha most attól félsz, hogy a gyereked nem fog kötődni meg efféle marhaságoktól, akkor megnyugtatlak: két császáros gyerekem van, már iskolások, gyönyörűek, okosak, és imádjuk egymást :))

2016. márc. 14. 23:24
 8/38 anonim ***** válasza:
88%

Hogy tedd tul magad ?? Orulj, hogy el a gyereked!!! En kulfoldon lakom, itt lehet csaszart kerni, azt kertem, pont azert mert attol feltem, nehogy baja legyen, oxigenhiany vagy valami.

Orulh, hogy van egy egeszseges gyereked, es ne sajnaltasd magad, nem tok mindegy, hogy jon ki?

2016. márc. 15. 00:54
 9/38 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén! Sosem értettem ezeket. Már a szülésnek ezt a fajta túllihegését. Persze értem,hogy sokan imádnák a normál szülést, de hogy a francba nem a gyerek egészséges világrahozatala a legfontosabb??

Két császárom volt, az első sürgősségi. Egy percig nem problémáztam rajta. Nem halt meg, pedig volt rá esély. Köszönöm, nekem ez így pont elég.

Semmit,de semmit nem befolyásol az anya-gyermek kapcsolatban,hogy honnan bújt ki a gyerek. Sőt a szoptatás sem!

2016. márc. 15. 06:40
 10/38 anonim ***** válasza:
100%

Örülj, hogy időben császároztak, és nem lett baj.

Nem akkora tragédia a császár, semmivel nem vagy tőle kevesebb, vagy rosszabb anya.

2016. márc. 15. 08:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!