Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » El folyt a magzat vizem?

El folyt a magzat vizem?

Figyelt kérdés
Le hajoltam es ahogy egyenesetem kifelé elő jel nélkül el öntöt színtelen enyhén nyálkás de inkább víz szerű valami (mint ha be pisiltem volna olyan menyiség) Azóta másfél óra telt el és csak csurdogal. 38hetes vagyok. Nem görcsöl nem fáj semmim. Tegnap a ctg-m is tökéletes volt.
2016. márc. 5. 17:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolod, hogy az orvost kéne inkább hívni így másfél óra elteltével???
2016. márc. 5. 17:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne írogass, hanem menj be szülni :)
2016. márc. 5. 17:27
 3/8 A kérdező kommentje:
De a csordogalasra a Loritin teszt nem akkar el színeződni.. De akkor is ez a nagy menyiség mi lehetet? Nem volt pisi szagú! Lehet telleg be kell menyek!
2016. márc. 5. 17:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem szivárgott a magzatvíz, és a magzatvíz jelző csik a dokinak , nem változott meg. Azt mondta tuti nem a magzatvíz szivárog, hanem bepisiltem. Estére megszültem. Úgyhogy irány a kórház
2016. márc. 5. 17:37
 5/8 A kérdező kommentje:
De kedves vagy...... Bár unatkozó lennék! :( Indulunk kórházba!!
2016. márc. 5. 17:45
 6/8 anonim ***** válasza:
34%

Nos a helyesírásod és a tudatlanságod minősíthetetlen.

Ez meg mi?! "Bár unatkozó lennék :(" ??

Ennyire szörnyű, hogy néhány órán belül megérkezik hozzátok a babátok? Mindenesetre jó egészséget neked és a babádnak is..

2016. márc. 5. 17:53
 7/8 anonim ***** válasza:
ha nagy a mennyiség,és betéted át ázik,akkor magzatviz van és ha szerencsés vagy 3 órás szülés lesz vagy sokáig korházba fogsz lenni
2016. márc. 5. 18:48
 8/8 anonim ***** válasza:
81%
Remélem a gyerek nem a te "eszedet" örökli! 😊
2016. márc. 5. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!