Van itt olyan akinek van tapasztalata halott magzat (kis súlyú 1 kg alatti) megszüléséről és teljes súlyú élő magzat megszüléséről?
Nekem volt vetélésindukcióm a 22. hétben. Elég extrém eset vagyok, mert 3 napig infúzióztak, mire beindult a szülés. A méhszájamat végig kézzel tágították, a szülésnél csak egy kitolófájást éreztem, semmi mást.
Azóta két gyerekem született. A fiamnál 2 és fél ujjnyi méhszájnál burkot repesztettek, onnantól fájt rendesen, előtte gyakorlatilag semmi. 1 órán belül megvolt.
A lányom burok repesztéstól számítva fél órán belül született meg, borzasztóan fájt az a fél óra.
1-es: Köszönöm a bíztatást, ez a baba sokkal életrevalóbbnak tűnik, sokat mozog, ami nagyon megerősítő érzés.
2-es: Sajnálom hogy te is hasonlón mentél keresztül. Nekem szerencsére az indítás gyorsan hatott. A szüléseid bár lehet hogy fájdalmasak voltak, de inkább 1-2 órás fájdalom, mint 10-12. A kitolási szakaszban nekem szinte semmi érzésem nem volt, ezért is érdekelne milyen élő és kifejlett gyermekkel, hiszen ott a baba is mozog és egy jóal nagyobb test halad át a hüvelyen. Minden jót és sok boldogságot a gyerkőcökkel!
2. vagyok: Az 1. szülésnél egyálalán nem éreztem fájdalmat a kitolási szakaszban, a 2-nál a burokrepesztéstől számítva nagyon fájt minden és volt végig székelési inger is, tehát valszeg több tolófájás is lehetett.
Az első szülésnél, hidd el, minden jobb lesz, mert élni fog a babád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!