33. hetes terhes vagyok, elfolyt a magzat vizem az aszt jelenti szülni fogok? Vagy mi fog történni?
Figyelt kérdés
2016. febr. 20. 17:16
1/18 anonim válasza:
Ez komoly, hogy elfolyt a magzatvíz, és az első dolgod kiírni ide egy kérdést róla? Miért nem fáradsz be inkább a kórházba??? El nem tudom képzelni, hogy ennyire nulla a tudásod a terhességről, és nincs orvosod, akihez azonnal fordulhatnál...
2/18 anonim válasza:
Ha nem túl nagy mennyiségű víz ment el - akkor az a külön részeben lévő víz - akkor ballagj be a kórházba. Ha nagyon sok ment el, hívj mentőt. Hamarosan a karodban tartod a kisit, igen azt jelenti.
3/18 anonim válasza:
Azonnal menj be a kórházba, akármennyi víz is folyt el.
Igen, ha elfolyt, akkor szülni fogsz. Ha nem indul magától, akkor indítják. Minél előbb érj be, annál jobb. (1 órán belül azért muszáj lenne)
4/18 anonim válasza:
Ennyi idősen még koraszülöttnek számít a pici. Siess, hogy minél előbb lásson orvos.
5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat már kórházba vagyok és elég sok víz folyt el és folyamatosan folyik csak aggódok hogy most adták valami szteroidot, meg holnap is adnak meddig húzhassák a szülés?
2016. febr. 20. 17:37
6/18 anonim válasza:
Ezt az orvostól kérdezd meg, mert mi látatlanban csak tippelni tudunk, annak pedig semmi.értelme.
Drukkolok, hogy minden.rendben legyen!
7/18 anonim válasza:
Jól van, most már vigyáznak rád, minden rendben lesz!
8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek
2016. febr. 20. 17:48
9/18 anonim válasza:
Majd írj ha megvan a pici és minden rendben!
10/18 anonim válasza:
2 adag tüdőérlelőt gondolom szeretnének adni, ez azt hiszem, 6 óra. Az elfolyàstól szàmìtva kb. 24 óràn belül kinn kellene lennie a babànak. Van, ahol 36 óràt is vàrnak, de nem jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!