Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 5 héttel missed ab műtét után...

5 héttel missed ab műtét után lehetek terhes? Ha igen, mik az esélyek?

Figyelt kérdés
5 héttel ezelőtt volt missed ab műtétem, 12 hétesen elhalt magzat miatt. A műtét után kb. egy hétig volt vérzésem. A férjemmel voltunk együtt, védekeztünk. Viszont a mensim nem jött meg, ami tudom, hogy normális, viszont a testem olyan tüneteket produkál, amik terhességre utalnak. Az elvesztett babámnál is ezek voltak és a most másfél éves lányomnál is. Terhestesztet nem csináltam még, az előző két esetben is 3-4 hetesen mutatta ki, még a legérzékenyebb teszt is. Eléggé aggódom, még nem voltam orvosnál, ő azt mondta telefonon, hogy még várjunk. Én elég erősen érzem, hogy terhes vagyok. Mik az esélyek arra, hogy megmarad a magzat, kérlek, írjon, akinek van tapasztalata. Nagyon elkeserednék, ha mégegy babát elvesztenénk...

2015. máj. 5. 13:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha védekeztetek akkor nem valószínű. Csinálj egy tesztet azért. Sajnálom.
2015. máj. 5. 13:49
 2/10 anonim ***** válasza:
14%

Ha normálisan védekeztetek, akkor nem vagy terhes.

Az egy dolog, hogy missed ab.nál 6 hét tilalom van, még együtt sem kellett volna lenni.

2015. máj. 5. 17:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de a kérdés még mindig él. Mik az esélyek, ha terhes vagyok?
2015. máj. 5. 19:51
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha 5 hete volt a műtét, és már terhes lennél, mikor voltatok együtt?!

Műtét utáni napokban?

Mert másképp nem lehetséges.

2015. máj. 5. 19:54
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

Semmi gond nem lesz belole szedd a vitamint 3 het mulva uh menu

Eselyed ugyanaz mint egy kesobbi terhessegnel

2015. máj. 5. 20:07
 6/10 A kérdező kommentje:
A műtét után kb. két és fél héttel voltunk együtt.
2015. máj. 6. 06:44
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Gratulálok...
2015. máj. 6. 10:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Kedves kérdező! Mint mondtam, szerintem nem vagy terhes, ha tényleg védekeztetek. Az, hogy mennyi esélyed van hogy megmarad... ne haragudj hogy ezt mondom, de nem sok. Műtét után 2-3 héttel még olyan vékony lehet a méhnyálkahártya, hogy nem tud beágyazódni. De mondom, szerintem nem vagy terhes, hacsak nem megszakítással "védekeztetek". Mikor szeretnél tesztelni?
2015. máj. 6. 10:33
 9/10 A kérdező kommentje:

Hétfőn fogok tesztelni, remélem akkor már pontos értéket mutat. Majd beszámolok róla. Óvszerrel védekeztünk.

Köszönöm az őszinte válaszokat.

2015. máj. 6. 11:07
 10/10 A kérdező kommentje:
Hál Isten megjött a mensim. Nagy kő esett le...
2015. máj. 9. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!