Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A magzat vizem fojt el?

Kikyo1997 kérdése:

A magzat vizem fojt el?

Figyelt kérdés
Regel szokàsosan fel èbredtem el mendtem wc-re pisiltem majd kezet mostam és hirtelen ojan èrzésem tàmadt mindta fojna ki belölem valami nem birtam visza tartani! Meg néztem mi az àtlàtszo vizszerü valami volt ami ki jöt belölem. Németorszàgba lakok 37+3 hetes vagyok
2015. dec. 15. 09:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet, én bemennék a kórházba. Mennyi jött?
2015. dec. 15. 09:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Egy kevéske de anyi hogy pont meg érezem. Az lesz lassan keltem a baràtomat csak hagytam picit piheni mert északàs volt.
2015. dec. 15. 09:54
 3/8 anonim ***** válasza:
hát én ilyenkor nem lennék tekintettel a pasimra,a babám fontosabb,ha repedt a burok,bármiféle fertőzést könnyen elkaphat a baba!!
2015. dec. 15. 10:43
 4/8 anonim ***** válasza:
56%

regel, viz, fojt, fel ébredtem, el mendtem, ojan, birtam, visza, meg néztem, vizszerü, ki jöt, belölem...

Ezért se kéne 18 évesen felcsináltatnod magad... mit tudsz te tanítani a gyereknek?

2015. dec. 15. 10:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Igrn ez sztem maguatviu,zuhanyozz le,borotvalklzz meg es menj be a korhazba
2015. dec. 15. 11:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Már most többet mint te 4es...
2015. dec. 15. 11:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha csak egy kicsi kis gyanú is van, hogy ez magzatvíz volt, akkor azonnal kórház.
2015. dec. 15. 12:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát nekem ilyen volt és a magzatvíz volt.
2015. dec. 15. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!