Mennyire gáz, ha az orvosomat bejelölöm facebookon?
Figyelt kérdés
2016. febr. 25. 19:30
11/13 anonim válasza:
Arról nem beszélve, hogy van is egy bizonyos réteg akik miatt a saját szellemi épségem érdekében kell tartani ezeket a határokat, mert onnantól kezdve, hogy visszaigazolja az ember már úgy gondolja, hogy ingyen tanácsadás jár a nap 24 órájában mindenért, az ingyenes üzenetben és MIÉRT NEM ÍROK MÁR VISSZA VASÁRNAP ESTE FÉL TIZENEGYKOR???
12/13 anonim válasza:
Lehet hasznalni a list funkciot, a baratokat 3 listaba tenni. Vagyis nem minden barat ugyanolyan barat, hanem 3 kategoriara lehet osztani attol fuggoen hogy kozeli vagy tavoli. A harmadik nem fogja latni aat amit az elso lathat.
What is a Facebook List?
Facebook lists are an “optional way to organize friends so you can control what you see in your News Feed and post updates to specific people”. Facebook gives your three ready-made lists.
Use the Close Friends list for friends who should show up more in News Feed.
Use the Acquaintances list for friends who should show up less in News Feed.
Use the Restricted list for friends who can only see posts and profile info you make public.
13/13 anonim válasza:
Én is ezen filozom. Én ha orvos lennék, és bejelölne egy olyan betegem, akire személyesen emlékszem, és ismerem, hogy van annyira normális, hogy nem zaklatás céljából teszi, akkor szerintem visszajelölném. Tudom, hogy fordított helyzetben mennyit tud ez egyeseknek jelrntrni. De hangsúlyozom, ez én vagyok. És nekem is most a páciens szerepben sokat jelentene, ha ismerősöm lehetne az orvosom (háziorvos, azonos nemű). Nagyon sokat jelent nekem, nagyon szeretem, felnőtt nőként kis túlzással olyan, mintha a 2.anyukám lenne, de nem merem megtenni ezt a lépést mégse. Tudom, ha visszautasítana, az nagyon fájna, és amúgy is sok fájdalom ért mostanában. Amúgy mondhatom, hogy jóba vagyunk, emailben kb hetente beszámolok neki a hogylétemről, ha ideje telik rá, próbál néhány bíztató mondattal is támogatni, nem csak szigorúan az eü állapotommal kapcsolatban. Elég mély magánéleti problémákat is megosztok vele, ha meg megyek hozzá, akkor is mindig kicsit beszélgetünk, mindig szakít rám időt, nem csak, kiszór'' a rendelőből. Szóval nem tudom... Nekem mindenesetre nagyon fontos személy, de mégha kedvel is esetleg jobban, mint az átlag betegét,akkor sem biztos, hogy jelentek neki bármit is. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!