Ki szült a Bajcsy kórházban? Keresem az orvosomat,27 hetes várandóst vagyok .
Keresem azokat az orvosokat akik tapasztalataitok szerint legjobban támogatják a természetes szülést,és nem végeznek pl indokolatlan gátmetszést,és nem pánikolnak ok nélkül.
Akit legtöbben javasoltok azt megkeresem,elég nyugtalan vagyok míg nincs orvosom.Név szerint kérném légyszi, hogy kire gondoltok.köszi
Szia! Igaz, hogy én majd csak áprilisban fogok szülni, de nyugodt szívvel ajánlanám a Polgár Zoltán főorvost!!! Nekem ő a fogadott dokim, és nagyon rendes, alapos! Biztos, hogy elvállalná! Itt megtudod nézni a honlapját: [link]
Amúgy idáig minden vizsgálaton voltál amik esedékesek voltak? Írhatsz privátot is, ha gondolod!
Szia!
Én 1 hónapja szültem a Bajcsyban,ikreket természetes úton! Gátmetszés ugyan volt,de indokoltan.Bár ezzel sem volt utána semmi bajom,problémát nem okozott. A dokim Dulka Tibor volt,ő szerintem abszolút a természetes szülés híve,még az én ikerterhességemnél sem akarta a császárt,csak ha arra ok lett volna.(szülésznőm is volt,Zsuzsának hívják) Én nagyon meg voltam velük elégedve.
Eddig miért nem volt orvosod,ha most már akarsz?
Ha érdekel,írj és válaszolok!
Szia!
Én májusban fogok szülni Dr.Varga-Horgosi Ágnesnél. Nagyon rendes, lelkiismeretes fiatal. Nekem volt már egy császárom, de nagyon támogatja, hogy most természetes úton szüljek. Nincs magánrendelése, csak a szülésért kér pénzt.
Én még nem szültem, de Dulkához járok, anyukám munkatársa volt régebben, ő ajánlotta.
Megbízható, lelkiismeretes, alapos!
Sziasztok,
Bocsi, hogy én is kérdezek, de szüléssel kapcsolatos tapasztalatom még nincs. Dr. Rákosi Miklósról mi a véleményetek? Ha esetleg valaki szült Nála. Mennyiért vállalta? Júniusra várjuk a Babót.
Azért, hogy a kérdéssel kapcsolatban is próbáljak választ adni, számomra nagyon szimpatikus, lelkiismeretes orvosnak tűnt eddig, igaz még nem szültem, de egy laporoszkópiám már volt, amit Ő csinált. Akkor döntöttem mellette a szüléssel kapcsolatban is.
Amit eddig olvastam (máshol is) és hallottam, szerintem a Bajcsyban sok a jó orvos szerencsére :):).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!