Szerintetek felhívhatom-e a fogadott orvosomat, ha már megszületett a babánk, de még nem mentem vissza hozzá a 6 hetes kontrollra, viszont valami nem stimmel velem? Illik még ilyenkor zaklatni bármilyen problémával?
Még nem jár az ejnye-bejnye, mert 2,5 hete szültem. :-)
Második gyermekünk született és határozottan nem emlékszem ilyen jellegű fájdalmakra a múltból.
Pedig eddig mindent betartottam, amit mondott. Még birizga sem volt:)
Arra gondoltam, hogy ezzel nem lehet, hogy a háziorvoshoz kell menni?
Ha teheted, akkor még ma hívd, ha ilyen közel volt a szülésed!
Egy felfázás, egy "kis" gyulladás is okozhat csúnya gondokat! Tudod, terhesség alatt is inkább egy kör felesleges doki, mint baj legyen. Ez a gyermekágyas időszakra is érvényes!
Még szép hogy hívhatod! Sőt- csak is őt hívd!!
Én is hívtam a szülés után kb 10 nappal a dokimat- nekem elkezdett darabos vérzésem lenni- és nem vette zokon- sőt egyből utasításokat adott, hogy pihenjek sokat- és ha két nap mulva nem rendeződik akkor menjek hozzá, és természetesen hívjam. De szerencsére csak 1napig tartott ez, és utána elmult- így nem kellett már hozzá mennem. Csak a 6hetes kontrollon találkoztunk, akkor minden rendben volt.
Hívjad mindeképpen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!