Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A vajúdó fájdalmak vagy a...

A vajúdó fájdalmak vagy a vakbeles görcsök a rosszabbak?

Figyelt kérdés
Nekem anno azt mondta a doki, a vajúdásnál nem leszek oylan rosszul mint vakbélnél^^
2010. márc. 31. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Mások :)) Nem lehet a kettőt összehasonlítani.
2010. márc. 31. 16:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, egyetértek az elsővel, nem lehet összehasonlítani, mert az egyik fájdalomnak van célja és értelme, tudod, mi a végkifejlet, míg a másiknál csak fáj, és nem tudod, mi ez.
2010. márc. 31. 17:25
 3/8 anonim ***** válasza:
ne reménykedj, a vajúdás ezerszer fájdalmasabb.
2010. márc. 31. 19:37
 4/8 anonim ***** válasza:

jajjjjj Előző, hogy mondhatsz ilyet??? :):) Lehet a Kérdező bemegy 4 ujjyni méhszájjal, amit észre sem vett, és 2-3 óra múlva már babázik! Valószínű ismeretlen lesz neki is ez a fájdalom, de mire összehaverkodnak már vége is! :) És jön a megkönnyebbülés, hogy elmúlt..vége...és már csak a végeredmény hangjával,arcával kell megismerkedni! :)

Remélem így lesz, nálam így volt, és ezt kívánom Neked is! :)

2010. márc. 31. 22:23
 5/8 anonim válasza:

A szülési fájdalom egyre erősödik, minél erősebb annál közelebb van a születés. Mikor már nagyon fáj, tudod, hogy nemsokára a kezedben a baba. Ez kicsit más perspektíva, mint a vakbeles görcs, igaz?

Aztán amint megszületik a baba, azonnal abbamarad a fájdalom és szinte rögtön el is felejted mennyire fájt.

2010. márc. 31. 22:23
 6/8 anonim ***** válasza:

jah és még annyit, mert lemaradt:

Sajnos közel sem olyan fájdalmas egy vakbélgörcs, mint mikor egy 4 kg-s gyerek épp behelyezi a bubiját a szülőútba és áttör rajta!

De:

Nem is tart olyan sokáig!!!( főleg ha jól erősen tolsz! :)

2010. márc. 31. 22:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Rosszul mondta a doki:a vajúdás sokkal jobban fáj,mint egy begyulladt vakbél,de ugye a vajúdásnak van értelme:a babád,a vakbélgyulladásnál meg vagy megműtenek,vagy szépen perforálsz.
2010. ápr. 1. 11:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem fájdalmasabb a vajúdás, de más a cél és ez az, ami éltet. Én azt mondtam a szülés után, h. soha-soha többet és senki ne szüljön, mert ez iszonyat, aztán 3-4 map múlva már mentem is volna vissza a szülőágyra :)
2010. ápr. 1. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!