Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen érzés, mihez hasonlítha...

Milyen érzés, mihez hasonlíthato a fájdalom gátvarráskor?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Lehethogy egy kicsit fura kérdést tettem fol, de érdekelne hogy aki ezen túl esett, mihez hasonlíthato a fájdalom gátvarrás kozben (szuros, gorcsos...?)Nagyon fájdalmas érzestelenítéssel is vagy volt aki nem is érezte? Mivel rám is ez vár szeretnék rá felkészulni :) Koszonom a válaszokat.
2016. febr. 21. 14:01
1 2
 11/15 Betu ***** válasza:
Nekem az egész szülés csodàlatos élmény volt, úgy hogy első szülés. A gàtvarràst meg sem éreztem mert annyira boldog voltam. Szerintem nem kell félned.
2016. febr. 21. 21:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Epivel szültem, semmit nem éreztem a metszésből és a vágásból. Mondjuk az egész szülésem szinte fájdalommentes volt. A gátseb viszont nagyon fáj, pedig pici, nagyon szépen lett varva (a dokim szakterülete a vaginaplasztika). 6 napja szültem.
2016. febr. 21. 22:24
 13/15 anonim ***** válasza:
4-es! Megkérdezhetem, milyen gyerekkori trauma következtében kellett a gátvarrás?
2016. febr. 22. 00:05
 14/15 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen mindenkinek a válaszokat :)
2016. febr. 23. 19:11
 15/15 anonim ***** válasza:

13-as!

Beleestem egy vasrúdba, és átszúrta a végbelem, hüvelyfalam és a gátam. Nah annak a varrása nagyon fájt, meg utána hetekig. A szülés után a varrás nem fájt és utána is fél nap múlva már ülve ettem, semmi panaszt nem okozott. Nagyon bánt, hogy gyerekként nem egy hasonló orvoshoz kerültem. Sok mindentől megkímélt volna.

2016. febr. 24. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!