Milyen érzés, mihez hasonlíthato a fájdalom gátvarráskor?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Lehethogy egy kicsit fura kérdést tettem fol, de érdekelne hogy aki ezen túl esett, mihez hasonlíthato a fájdalom gátvarrás kozben (szuros, gorcsos...?)Nagyon fájdalmas érzestelenítéssel is vagy volt aki nem is érezte? Mivel rám is ez vár szeretnék rá felkészulni :) Koszonom a válaszokat.2016. febr. 21. 14:01
1/15 anonim válasza:
A szülés fájdalmához képest semmiség. Nem is kimondottan fájt, inkább kellemetlen volt.
2/15 anonim válasza:
Pont eszre sem fogod venni, hogy a doki odalent szorgoskodik valamivel...
3/15 anonim válasza:
Csatlakozok az előttem szólókhoz. Miután egy napon vajúdás után végül vákummal kiszedték a gyerkőcöt, ahhoz a fájdalomhoz képest a varrás semmi nem volt, pedig én is tartottam tőle és a vákum miatt eléggé nagyot is vágtak. Érzetre inkább szúrós igen. Nyugi!
4/15 anonim válasza:
Nekem volt gyerekként gátvarrásom érzéstelenítés nélkül. Brutális fájdalom volt, ordítottam mint a sakál. Ezért én megbeszéltem a dokimmal a terhesség alatt, hogy rendes érzéstelenítést kérek, körültekintően járjon el. Így is tett, elmondta, hogy hogyan fogja beadni a fájdalomcsillapítót, hogyan fog hatni stb. Nem éreztem semmit. Csak az első bökést a fájdalomcsillapítóból (egy fél pillanat volt csak), de a többit már abból sem. Azt mondta az én dokim, ha rászánja az időt az orvos a normális érzéstelenítésre és nem csak találomra beleböki az érzéstelenítőt a nőbe, akkor nem érez belőle semmit az ember. Nálam ez így is volt. Alig akartam elhinni.
5/15 anonim válasza:
Húzó, feszítő lidocainnal is. Mondjuk nekem az epi sem hatott, így már nem lepődtem meg.
6/15 anonim válasza:
Én csak a matatást éreztem, meg az első érzéstelenítőt, de az előtt is befújták valami érzéstelenítő sprayvel, hogy azt se érezzem nagyon. Azért normális doki nem spórol az érzéstelenítővel.
7/15 anonim válasza:
Sokkal borzalmasabb volt nekem mint maga a szülés és vajúdás!! Áh nagyon fájt. Kértem is érzéstelenítést. Onnantól semmi bajom nem volt. Nem is értem,h miért nem adnak automatice :)
8/15 anonim válasza:
Nem is biztos, hogy lesz gátvarrásod, ne aggódj előre :)
Én szültem 2x, de egyszer sem kellett gátmetszés, az első gyereknél kellett asszem egy öltés, a másodiknál semmi.
9/15 anonim válasza:
Nekem egyáltalán semmilyen érzés sem volt!Semmit sem éreztem,pedig odabent a hüvelyfalam is megrepedt,tehát belső varratom is volt.Talán sikerült eltalálni a helyet és az érzéstelenítő szuri mennyiségét.Nem tudom,mitől függ,fogalmam sincs.Én azt gondolotam,hogy senkinek sem fáj.
10/15 anonim válasza:
Semmi az egész,két szúrást éreztem,mint mikor oltást kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!