Mennyiért vállal császárt egy orvos szerintetek?
véletlen se szeretnék altatást.
megmondtam, hogy egy oszttársam oxigénhiánnyal született, és én még csak az esélyét sem szeretném megadni ennek, mert láttam, milyen nyomorúságos lett az élete... és erre mondta. Illetve így hangzott:
"Semmi jónak... (hatásszünet)...nem állok útjába" - gondolom végiggondolta mit akart mondani.
Más kismamák akik hozzá járnak azt mondták, nem mond összeget a szülésre, mert azt az elvet vallja, eleget kifizetünk neki terhesgondozás során, adunk amennyit tudunk. Szóval nem gondolom, hogy pénzéhes lenne, sőt, osztályvezető főorvos, professzor és fiatal, gondolom naprakészebb a témában, mint az itteni fröcsögő válaszadók...
Utolsó, nagyon köszönöm az infót! :)
Én is hasonló okok miatt szeretnék császárt.. Nagyon alacsony a fájdalom küszöböm és borzasztóan félek attól, hogy nem tudom megszülni a babámat..hogy majd az orvosnak kell kikönyökölni a hasamból, vagy bárhogy máshogy kirángatni belőle.. Elakad a szülőcsatornában, oxigénhiányos lesz, stb.
Szóval én például nem azért szeretnék császárt mert akkor nem kell küzdenem. Alacsony a fájdalom küszöböm, esélyes, hogy nem lesz egyszerű a felépülés utána, viszont azzal már csak nekem kell megküzdenem, a szerencsétlenkedésemmel pedig már nem veszélyeztetem az életét.
Szóval lehet köpködni, hogy mert a saját kényelmem... Nem lesz kényelmes. Aki meg ennyire természetes szülés párti az meg ne olvassa a császáros kérdéseket, ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!