Ha komolyan gondolta az esküt mikor megkapta a diplomáját, akkor semennyiért. Gerinctelen emberre meg nem bíznàm a sorsunkat.
2016. febr. 18. 16:48
3/62 anonim válasza:
#2 Senki nem kíváncsi az ilyen jellegű véleményekre.. Te úgy szülsz, ahogy akarsz, más szintén.
Kérdező, ne haragudj, nem tudom a választ, de engem is érdekelne.
2016. febr. 18. 16:51
4/62 A kérdező kommentje:
Jogos! Rákérdezek.
Egyébként meg sokmindenre felesküdtek,mégis több száz ezer egy szülés. Hagyjuk már ezt a részét.
2016. febr. 18. 16:51
5/62 anonim válasza:
ha nem számít a pénz akkor menj magánba, pl Maternyti, ott választhatod a császárt. Bár sose értettem miért akarja valaki önszántából felvágatni, nyársaltatni magát, meg kockára tenni a gyereke egészségét. De a te tested, te gyereked.
2016. febr. 18. 16:55
6/62 anonim válasza:
A babára nézve a császár kevésbé kockázatos.
2016. febr. 18. 16:57
7/62 anonim válasza:
Kerdezo, elso vagyok.
Remelem sikerul elintezned!
En szerencsere olyan orszagban elek, ahol valaszthato a csaszar. Azt kertem, eletem legjobb elmenye volt, masnap mentynk haza mintha mi sem tortent volna!
2016. febr. 18. 16:59
8/62 anonim válasza:
Es igen - a babara nezve a csaszar SOKKAL biztonsagosabb. En ezt neztem, azert kertem.
9/62 anonim válasza:
utolsó, én ezt máshogy tudom...lehet nem rögtön jönnek ki a problémák, hanem ovis és iskolás korban. A valamilyen megismerési fogyatékkal, vagy autizmussal diagnosztizált gyerekek 70%-a császáros volt. Ha jól emlékszem volt ilyen tanulmány is.
10/62 anonim válasza:
#9 Lófszt se tudsz, csak hebegsz habogsz.. Azt hiszem..gy emlékszem..mintha lett volna.
Nyilván azért választhatnak az anyák a császár mellett rengeteg országban, mert a gyereknek annyira szar lenne.
Ha ez így lenne, ha sokkal kockázatosabb lenne a gyerekre nézve a császár, akkor nem engednék, hogy válasszanak az anyák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!