Miskolcon a vasgyári korházba hogy müködik a látogatási rend, kilehet vinni megmutatni a babát?
Figyelt kérdés
2008. szept. 19. 12:17
1/3 anonim válasza:
Szia. Én ott szültem,1hónapja. Egész nap lehet látogatni. A baba ott van veled éjszaka is,kivéve az elsőt. Reggel 6kor viszik őket fürdetni,meg vért vesznek olyankor tőlük,és 9óra után hozzák vissza őket. Az ajtóba lehet csak kiállni velük,egy kicsit kinyitni az ajtót. A folyosóra nem lehet kimenni bábástól. Remélem segítettem. Könnyű szülést,és jó babázást kívánok.
2/3 A kérdező kommentje:
Szia, igen segítettél és köszönöm! Első baba, uh. kicsit elszomorodtam, h nem marad:(
2008. szept. 19. 19:21
3/3 anonim válasza:
Nekem is első,és kellemes élményeim vannak a szülészettel,meg a szülőszobával is. Aranyosak a nővérkék,és nagyon rendesek az orvosok is. Kinél fogsz szülni? Van fogadva orvosod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!