Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a látogatási rend a szolnok...

Mi a látogatási rend a szolnoki szülészeten?

Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 09:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Húha. Feladtad a leckét! :DDD

Azt hiszem 8 vagy 9-től este 8 vagy 9-ig.

Amikor befektettek, akkor fél9 környékén jött a reggeli vízit, az kb. 5 perc (se)/emberke. Este meg 10órakkor zárják az ajtókat a 7.-en, de nem szóltak még, hogy este 9-ig ott volt a hozzátartozó.

Csecsemőlátogatás azt hiszem reggel 9-től van, de ez osztály függő (újszülött, stb.)

Hívd fel a CSNT-t ott megtudják sztem mondani.

2011. máj. 12. 09:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon nincs látogatási rend. Vizit össze vissza. Anyukáknak 9 után valamamikor(ez 4 emberre nézve szobánként talán egy perc). A babáké 11 körül ez kicsit hosszabb.

Egyszer hallottam,hogy este 9körül valakinek hazaküldték a látogatóit, úgyhogy gondolom ez a max. Reggel meg talán 7-8 óra.

2011. máj. 12. 13:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. máj. 16. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!