Székesfehérváron szülészeten mától jól hallottam látogatási tilalom lépett életbe?!
Szomorú vagyok mert nővérem 38hetes kismama és nem mehetünk majd be hozzá ha ez a hír igaz!:(
Köszönöm
inkább örülj, hogy védik a nővéred és a gyerekét. Csomagot küldhettek be, akár minden nap, van telefon és 3 l4 nap az egész.
Egyébként sem kényelmes dolog, mert a szobából a babát nem lehet kihozni, az ajtóban állni meg kellemetlen, különösen ha a másik kismama esetleg szoptat.
A kórház honlapján találtam:
Látogatási tilalom!
A Veszprém Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve az emelkedő számú influenzaszerű megbetegedések miatt 2011. január 28.-tól látogatási tilalmat rendel el a Fejér Megyei Szent György Kórházban.
A kórház vezetősége és dolgozói ezúton is köszönik a megértésüket!
-- 2011.01.26. --
Az utolsó vagyok.Én 34 hetes vagyok,remélem mire oda kerülök,hogy szülök,feloldják.Mert engem itthon vár a kislányom,és nem hiszem,hogy kibírnám,hogy ne lássam.
A nővérednek könnyű szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!