Székesfehérváron, a Szent Györgyben (szülészeten), ha a babával szeretnék lenni, hány ágyasak a szobák? Tényleg nem kell vinni a babának ruhát?
Jaj de jó, hogy írtál! Reméltem, hogy lesz itt olyan aki Fehérváron szült. Nem ismerem a szülészetet és úgy értettem, hogy a babával szeretnék lenni, hogy ne csak szoptatásra hozzák be, hanem végig mellettem legyen. Akkor ez egy bababarát kórház. :)
Köszönöm szépen!
szia! én is hamarosan ott fogok szülni. úgy tudom, hogy szülés utáni éjjel, nem lesz velünk a babánk. de utána már végig velünk lesz:)
mikorra vagy kiírva?
babának csak textil pelust kell vinni a szoptatáshoz és büfiztetéshez, meg popsitörlő is szükséges. azt nem adnak. hazavitelhez kell a ruha!
sziasztok
én 13hete szültem szfváron.
vannak 2-4ágyas szobák is.
popsitörlőt vigyél a babának meg extilpelust a feje alá.
a szülés után viszik rögtön hozzád a babát, császár után ( nekem az volt) 2óra múlva.
elég jó az ellátás, kedvesek a nővérek, de a kaja...
na, azt inkább vigyenek neked ha tudnak.
sok boldogságot
Aranyosak vagytok, köszönöm!
Hát az én szülésem időpontja kérdéses, mert nagyon rendszertelenek a ciklusaim, szóval elvileg január 5., de nagyon nagy a baba, úgyhogy UH alapján meg december 19. Azért jó lenne a Karácsonyt itthon tölteni.
Mindenkinek sok boldogságot kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!