Tatabányai kórházban ugyanabban a szobában szülünk, ahol vajúdunk? A baba velünk maradhat és ott mosdatják, öltöztetik fel, vagy elviszik? Ha elviszik mikor hozzák vissza? Születés után kiviszik a családnak megmutatni (ajtón keresztül)?
Csak egy jó tanács!
NE szülj a szent Borbálában!
szerintem a kérdező nem erre volt kiváncsi.gondolom van tapasztalatod ha már így vélekedsz kedves első,úgyhogy ennyi erővel válaszolhattál volna a kérdésre.
kedves kérdező.én ott fogok szülni.egy hete voltam szülőszoba látogatáson,és ott mindent elmondtak ezzel kapcsolatban is.külön van a szülőszoba és a vajúdó szoba.a szülőszobára már csak a finisben visznek.csak az a durva h 4 szülőszoba van és összesen egy vajúdó egy ággyal.tehát ha mindegyik szülőszobára lnne szülő nő akkkor nem tudom a vajúdás h lesz megoldva.szülés után a babát elviszik megfürdetni és felöltöztetni egy szomszédos szobába.utána pár perc múlva visszaviszik az anyukának de csak rövid időre.aztán viszik is el inkubátorba.a családnak aki épp ott van megmutatják de csak üvegen keresztül.mikor szülsz?
37 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!