Létezik olyan, hogy éjszaka folyik el a magzatvíz, és nem ébred fel rá valaki?
Mindkét szülésem magzatvízfolyással indult, így van tapasztalatom.
Nem tudom, hány hetes vagy, nekem a vége már nagyon "terhes" volt, nehezen aludtam, nem találtam a megfelelő pózt, és ráadásul szinte minden éjszaka felkeltem pisilni. Így még ha éjszaka is kezdődik, elég nagy esély van rá, hogy felébredsz valamelyik fent írt ok miatt.
A második szülésem kezdeténél én sem vagyok biztos, hogy megrepedt a burok, felébredtem, felkeltem, és rájöttem, hogy csurog a víz, vagy a sorrend más volt: felébredtem, felkeltem, és ekkor repedt a burok, és jött a víz. Elég kómás ébredéseim voltak ekkortájt, mai napig nem tudom, hogy is volt pontosan.
A másik, amit az előző válaszoló is pontosan leírt: attól, hogy szivárog/csurog/folyik a magzatvíz, még van időd, a szervezetünk nagyon okos.
Csak 32 hetes vagyok, de foglalkoztat a gondolat :)
Volt egy hét, amikor nem tudtam éjszaka visszaaludni, de azóta megint tudok aludni éjjel is, annyi, hogy 2-3 óránként pisilni járok.
Szóval ilyen nem fordulhat elő :)
Köszi!
nekem az első szülésem úgy indult, hogy aludtam egyszercsak folytvalami majd fel álltam és az összes víz egyszerre elfolyt. mintha dészából öntenék
a másodiknál folyamatosan folyt, másfél napig.kb 8 törölköző ázott át.
nyugi észre veszed ha folyik a vized :)
Még nem mostanra várom, de gyorsan mennek a hetek :)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!