Nappal vagy éjszaka indult be a szülésed? Magzatvíz elfolyással vagy fájásokkal kezdődött?
Az elsőt nappal indították burokrepesztéssel.
A második fájásokkal kezdődött, és a kitolás előtt közvetlenül repesztették meg a burkot.
Nekem pontosan délben indult be a szülés:) Akkor rögtön elfolyt a magzatvíz vagy fejvíz!Fájáaom nem volt egyáltalán! Nem tágultam szinte semmit csak egy ujjnyit így este nyolckor oxyitocin és 23:25-kor jött világra a pici lányom!!
Hosszadalmas dolog sajnos,de megéri!!:):P
Éjjel egykor folyt el a magzatvíz:)
Könnyű szülést!
1.kislány magától,(bár előtte oxitocinos terhelésen voltam lehet azért,)délelőtt volt a terhelés,másnap éjszaka indult rendszeres 10 perces fájásokkal,sajnos már belekakált a vízbe azért indulhatott el a szülés) 40+6 napon
2.kisfiú indítással(szintén oxitocinos terhelés,+méhszáj érlelés) mert nem történt semmi jel hogy meg akarna születni,41+1 napon de itt legalább elfolyt a magzatvíz vajúdás alatt :)
Mindkettő éjjel.
Az első magzatvíz elfolyással (13 óra múlva lett meg a lányom)
A második fájásokkal (3 óra múlva a kezemben volt a fiam)
első:kisfiú:este 22: elfolyt a magzatviz
második:kisfiú: este 22: 5perces fájások
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!