Volt valaki a férje nélkül a kórházban a szülés után? Miért alakult így?
Itt olvastam pár választ a kórházi csomag kapcsán (most állítom össze a miénket), amiből úgy tűnik, hogy nem mindenkivel lakik benn a férje a szülés után (3 barátnőm szült nemrég, én nemsokára fogok, mindenkivel férj volt/lesz benn).
Hogyhogy nálatok úgy alakult, hogy a gyerek apukája nem ment? Nem volt rá igényetek vagy a férjeteknek, vagy pénz, vagy lehetőség, hogy családi szobában, esetleg magán helyen szüljetek?
Jó volt így is? Vagy jobb, ha ott van a férj az emberrel?
szerintem az a ritkább, akivel bent lakik apuka.
a kórházba, ahol szültem, be sem jöhetett a folyosóra. ez nekem már sok volt, így másodszorra olyan kórházat választottam, ahol bejöhetett látogatási időben a szobába.nem hiányzott, hogy nem volt ott egész nap. ha épp aludt vagy evett a baba, nem igazán tudott magával mihez kezdeni
Én mostanában hallottam erről először,számomra szokatlan.A mi esetünkben fel sem merült ilyesmi,mert itt nincs rá lehetőség,még egyágyas (fizetős,vip stb. ki hogy nevezi) szobát sem tudnak biztosítani a helyi kórházban.Ha lett volna,akkor sem élek vele,nem gondolom,hogy az apuka egész napos jelenléte számomra fontos akkor és abban az élethelyzetben.Eltelik néhány nap a kórházban,utána az otthonunkban indulhat a közös életünk.
Most ismét babát várok,a nagyfiú 7 éves elsős,így teljesen kizártnak tartom,hogy megoldható lenne,hogy apuka is a kórházban sátorozzon velünk :)
nagyon érdekes, amiket írtok. én innen tudtam meg azt, hogy van, akivel nem szokott az apa bemenni. az ismeretségi körömben csak mostanában van a baby boom és apukás esetek:)
tényleg, arra nem is gondoltam, hogy lehet idősebb gyerek, akkor persze otthon kell vele maradni, és jobb, ha az apukája az, aki marad.:)
En 6 eve szultem Magyarorszagon, de akkormmar az is egy kisebb csoda volt, hogy sikerult bekerulni az egy agyas szobaba, mert csak egy volt belole a korhazban es folyamatosan foglalt volt.
Ott a ferjem bent lehetett volna velunk egesz nap, de ejjel nem.
Viszont ha lett volna ra lehetoseg, akkor maradt volna, mert volt mar nagyobb gyerekunk, vele kellett lennie, masreszt az rlet attol meg megy tovabb, volt mas dolga is.
Elso gyereknel en sem ejszakaztam bent a korhazban (kulfoldon szultem es haza engedtek aznap), de akkor sem hiszem, hogy kertem volna, hogy maradjon ott velunk, szerintem a napkozbeni latogatas eleg, inkabb legyen otthon kenyelmesen a sajat helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!