Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elég szűk hüvelyű csajok ti...

Elég szűk hüvelyű csajok ti könnyen kitágultatok?

Figyelt kérdés
mennyi varrat kellett és szülés után mennyire állt vissza az eredetire a hüvelyed?
2010. márc. 27. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi mindig nevettük a párommal, hogy a legtöbb együttlét olyan volt, mintha az lenne nekem az első:)) Ahhoz képest jól tágultam, 4 vagy 5 varratom volt, a seb nem volt nagy. És azóta újra szűk vagyok. Szerintem sokat segít az intim torna.
2010. márc. 27. 22:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Alapból "normál méret" vagyok. Szülésnél 3 ujjnyira tágultam, és tovább nem. Császárral kellett szülnöm. A sebhely már szépnek mondható. Először ronda kötözöttsonkára emlékeztető valami volt, de már szépen kisimult.
2010. márc. 27. 23:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Én viszonylag jól tágultam. Gátmetszésnél 4 varrat, de magas hüvelyfalszakadást szendevtem. Ezt nem tudom hány öltés volt. 9 hete szültem, szépnek még nem szép, de az együttlétek már nem rosszak.
2010. márc. 28. 10:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálunk is olyan volt, mintha szűz lennék minden alkalommal :)))

Sürgősségi császár lett a baba szíve miatt. Egy ujjnyi voltam mikor elfolyt a magzatvizem, 2 üveg oxitocin, és 10 óra múlva szűk 3 ujjnyi voltam csak. De már a falat kapartam.

Csak biztatás képpen írom, hogy bár nem szültem hüvelyi úton, mégis azt veszem észre, hogy azóta jobb a sex. Nem fáj annyira. Lehet, hogy az a kis tágulás is jót tett.

2010. márc. 28. 10:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is szűz volt:D,pedig alaposan be volt járatva XD,hogy ezért e vagy mert genetika, nem tágultam csak 1 ujjnyira, mehettünk császárra:S pedig intimtornázok 18 éves koromtól(most leszek 22 )
2010. márc. 28. 12:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Szűk voltam előtte, most még szűkebb lett :S

Nehezen tágultam, sőt a gátizomzatom is nagyon merev volt. Így egy csomó oxitocint és még kúpot is kaptam :(, de szerencsére nagy nehezen használt, természetes úton szültem. A vajúdás ezért eléggé elhúzódott, ugyanis éjfélkor 1 ujjnyira voltam kitágulva, míg hajnali 5-kor még mindig csak szűk 2 ujjnyira. Ezután kaptam az oxitocint. A merev izomzatnak köszönhetően, pedig minden vizsgálat eléggé fájt :(

Ezért kellett volna talán intintornáznom, bár a fentiek szerint nem biztos, hoogy segített volna. A következő szülésemnél majd megtudom.

4 vagy 5 öltésem van, és azóta még szűkebb. Most már igazi szűzlányos, olyan kis félősé, aki még ráadásul be is feszíti :D

2010. márc. 29. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!