Elég szűk hüvelyű csajok ti könnyen kitágultatok?
Nálunk is olyan volt, mintha szűz lennék minden alkalommal :)))
Sürgősségi császár lett a baba szíve miatt. Egy ujjnyi voltam mikor elfolyt a magzatvizem, 2 üveg oxitocin, és 10 óra múlva szűk 3 ujjnyi voltam csak. De már a falat kapartam.
Csak biztatás képpen írom, hogy bár nem szültem hüvelyi úton, mégis azt veszem észre, hogy azóta jobb a sex. Nem fáj annyira. Lehet, hogy az a kis tágulás is jót tett.
Szűk voltam előtte, most még szűkebb lett :S
Nehezen tágultam, sőt a gátizomzatom is nagyon merev volt. Így egy csomó oxitocint és még kúpot is kaptam :(, de szerencsére nagy nehezen használt, természetes úton szültem. A vajúdás ezért eléggé elhúzódott, ugyanis éjfélkor 1 ujjnyira voltam kitágulva, míg hajnali 5-kor még mindig csak szűk 2 ujjnyira. Ezután kaptam az oxitocint. A merev izomzatnak köszönhetően, pedig minden vizsgálat eléggé fájt :(
Ezért kellett volna talán intintornáznom, bár a fentiek szerint nem biztos, hoogy segített volna. A következő szülésemnél majd megtudom.
4 vagy 5 öltésem van, és azóta még szűkebb. Most már igazi szűzlányos, olyan kis félősé, aki még ráadásul be is feszíti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!