Akinek "rejtett vajúdása" volt, tényleg gyorsan és
könnyen szült?
Figyelt kérdés
Rejtet vajúdás alatt azt értjük, amikor jóslófájásoktól nyílik és felpuhul a méhszáj a szülés előtt néhány héttel.
2011. aug. 18. 21:07
1/4 anonim válasza:
Hát nem tudom hogy ide tartozom e, de nyíltam egész terhességem alatt az ikrekkel, és nem is vettem észre. Nem fájt, nem jóslóztam. A lányommal se. Mikor bementem a kórházba, akkor is úgy gondoltam hogy csak a hólyagom gyulladt be, és az fáj, fájogat. Hát ott közölték hogy 4 ujjnyi. Onnan 2 óra múlva megszülettek az ikrek simán, 3 perc különbséggel. Nem volt könnyű, csak gyors. Rosszabb volt mint a lányomnál, sokkal.
2011. aug. 18. 21:46
2/4 A kérdező kommentje:
ilyesmire gondoltam igen :)
(Próbálok valami biztatót és megnyugtatót keresni a sok jóslóban és keményedésben :) )
2011. aug. 19. 06:05
3/4 anonim válasza:
Nekem aznap reggel, mikor megszültem (este) még csak szűk 1 ujjnyira volt nyitva a méhszáj. Aztán este elment a nyákdugó 19.15 körül, és kb. 22.00-ig alig éreztem a fájásokat, pedig 10 percesek voltak kezdettől. 22.00-11.00-ig 5-7 percesek. A lányom éjfélkor született, de nekem este 11-ig mondhatom, h semmi bajom nem volt!!! Az utolsó egy óra volt csak gázosabb. Szóval tulajdonképpen a vajúdás idejét én nem is éltem meg vajúdásként, ami meg már fájt, mindössze 1 óra volt!
2011. aug. 19. 07:52
4/4 anonim válasza:
1.-nél bent voltam a kórházban mert lejárt a terminem és veszélyeztetett voltam. A doki minden nap megnézett és egyik nap délután azt mondta na anyuka 4-5 centire nyitva van megyünk a szülőszobára. Én totál ledöbbentem mert egy szikra fájásom sem volt. Kaptam oxit 5-kor 7-kor már a kezemben volt.
2.-nál szintén ráhúztam jóslóim voltak, éjjel bementünk mert már nem maradtak abba a "jóslók" és megint annyira nyitva voltam , pedig semmi komolyt nem éreztem, ott kaptam egy szurit és 1 óra múlva már megvolt a kicsi.
:-) Minden jót!
3 terhességemnél nyitva voltam a 36. héttől 1 ujjnyira.
A 3. babám inditott volt, kemény volt, de ő is 2 óra alatt meglett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!