Kinek milyen volt a vajúdása és meddig tartott? Milyen tünetekkel? Hogy kezdődött?
1.baba:reggel 8-kor befeküdtem a kórházba,du.4-kor derékfájás és 5 percenként görcsök.este 11-kor mentem pisilni és ott a wc-n elfolyt a magzatvíz.Fájások 3-4 percenként,tágulás semmi így másnap reggel császárral született meg(9-21 kor)fiacskánk.
2.baba:reggel 8-kor befekvés,délben jött az első fájás.Ezek rendszertelenül(5-10 percenként)jöttek,hajnalra már beállt 5 percesekre.Reggelig vajúdás egyedül a szobában majd a doki szülőszobába rendelt és ott vették észre,hogy eltűnik a baba szívhangja a fájásoknál.Fél 11-kor császárral lett meg kislányunk.
3.baba:Még pocakban és két ünnep közt veszi ki a doki:)
Jobb lenne bemenned a kórházba még ha vaklárma is!Ezek egyértelmű jósló fájások lehetnek ami már nem játék!!!!Hány hetes vagy?
Fájásokkal kezdődött. Összesen 29 óra. Legnagyobb része 10 perces fájásokkal, tehát pihenni nem tudtam. De sima szülés lett :) A baba 4,5 kg :)
A vajúdás az, ha rendszeres időközönként vannak fájások. Figyelni, mérni kell.
Szia! Szerintem közeleg már a szülés nálad, helyezkedik a babád.
Nekem 10 perces fájásokkal kezdődött pont éjfélkor ébredtem meg és csak délután fél négykor lett meg a lányom mert nem tágultam. 15 és fél órát vajúdtam.
Szia!
Nekem fogalma sem volt, hogy "ez már az", egyszerűen csak fájt a derekam a kiírt előtt 1 nappal. Teljesen rendszertelen volt, 20-12-8-4-6 perces fájásaim voltak. Vártam azt a bizonyos menstruációs görcsöt, de nem volt ilyen. A derekam fájt, ennyi. Ezt úgy elviseltem este 10től hajnali 2ig, amikor mondtm a páromnak, hogy inkább menjünk be a kórházba, max. hazaküldenek, hogy ez még nem az. ELképzelésem sem volt, hogy már itt az idő. Bent már 2 ujjnyira nyitva voltam. 7kor megszületett a lányom. Szerintem lehet jósló, időben is benne vagy. Dokihoz nem mész?
Szerintem jóslók, de mindenképpen szólj a dokidnak. Gondolom úgyis menned kell nst-re, ott úgyis látják, hogy van-e fájás.Amúgy nekem is volt ilyen, úgy a 36. héttől,volt hogy 8 alkalommal is éreztem egy órán belül, de mégsem szültem, pedig én is azt hittem. Azért te szólj a dokidnak, nehogy gond legyen.
Az én vajúdásom a magzatvíz szivárgásával kezdődött, éjjel erre ébredtem, Mire kimentem a wc-re már éreztem a fájásokat, rendszeres 5 percesekkel indult, majd nagyon hamar 3 percesek lettek. Szépen el is kezdtem tágulni, akartam kérni eda-t, de mondták, hogy már mindjárt meglesz a baba, úgyhogy felesleges. Ehhez képest még oxitocint is kaptam, mert nem tágultam tovább. Az sem segített, így téraránytalanság miatt császárotak 14 óra vajúdás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!