Streptococcus baktériumot találtak nálam.38 hetes vagyok. Még zárt a méhszály. De mi lesz, ha hamarosan kinyílik, és még nem jön rám a szülés? Akkor el könnyen elkaphatja.
Szia!
Én is pont 38 hetes vagyok. 38+1 naposan érkezett meg a rossz leletem Streptococcusra. Engem helyileg és szisztémásan is kezelnek (5 napig szájon át 3x1 Dalacin, és 7 napig Dalacin hüvelykrém napi 1x). Az én orvosom ezt nagyon komolyan veszi. Azt mondta, ha a kezelés lejárta előtt indul be a szülés, vagy a következő tenyésztés (kezelés után) pozitív lesz, akkor megcsászároz. Bár nekem volt már egy császárom...Nem kéne másik dokit is megkérdezned?
A babát védi a magzatburok és a magzatvíz.
Amikor meg már nem, akkor hamarosan megszületik, és onnantól elég az antibiotikum.
A babád is fog kapni, és nem lesz baja, ne aggódj.
ezer bocsi de ezt nem bírom megállni hogy ne javitsam ki
annyira szúrja a szemem.
MÉHSZÁLY- MÉHSZÁJ
bocsi.
He-he! Fel sem tűnt, hogy itt így írtam, pedig egy másik kérdésnél pontos "j"-t használtam! Űber gáz! :)
Amúgy meg köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!