Streptococcus agalactiae terhesség alatt? Hogy kezelték? Milyen volt a szülés? Kapott e szülés alatt valamit? Babával volt e valami? Minden érdekel.
Nekem az orvosom felírt a terhesség alatt is antibiotikumot. Egy hét múlva szülök elvileg, ma veszem be az utolsó adagot. A szülés alatt is fogok kapni infúziót.
Azért nem adnak sok helyen, mert nincs rá biztosíték, hogy végig tudja szedni a kismama a szülésig és akkor teljesen hatástalan, ha nem szeded be az összeset...
Remélem, segít. :)
és a babával lett valami?
én is kapok semicilint és kupot is. meg terhesség vége fele még egyszer.
de nagyon aggódom, hogy a babával lesz valami:
Szia!
Nálam is volt ilyen, nekem augmentint írt fel a dokim, plusz mellette kellett kúpot szednem. Elvben elmúlt a szülés időpontjára, azonban szülés alatt is kaptam antibiotikumot.
Nálad sem lesz semmi gond, tényleg elég gyakori a kismamóknál ez. Minden jót nektek!
Sziasztok.
Én is elkaptam valamilyen hüvelyi fertőzést...a doki azt mondta ez gyakori, és elmúlhat magától szóval amíg nem viszket/kellemetlen...ne kezeljük + messze még a szülés is.
Nem tudom a problémám nevét.
Pontosan ez mi? Mik a tüneteitek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!