Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ugye a császáros heg nem tud...

Ugye a császáros heg nem tud olyan könnyen szétrepedni? Bőv. Lent

Figyelt kérdés

Első babámat császárral szültem,mert nem tágultam.Most várjuk a kistesót,és sokszor gondolkodok el,h mi van,ha beindul a szülés magától,jönnek a fájások,stb,dokim nincs,mi lesz velem,nem fog e a heg szétválni,ha császár lesz megint,akkor hogy fognak fogadni doki nélkül,meg ilyenek...

Aki hasonló cipőben van/volt,mint én,azok támogatását,tapasztalatát kérném!

Nagyon köszönöm.

Egy aggódó 33 h km

2011. jan. 29. 23:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem ugyan az a szitu velem,mint veled,de azért írok. Én két császáron vagyok túl,most lesz majd a 3. Annyit mondott a dokim,hogy a 37. hét körül befektet,és a 38. héten befejezi a terhességet.Nem szeretne bajt,és már addigra úgy is teljesen fejlett,,érett,, lesz a Babánk.

A második terhességnél sem engedte a dokim különben,hogy elinduljon a vajúdás,akkor is hamarabb meg császározott.A biztonságra utazik ezek szerint,aminek én nagyon örülök,mert az a legfontosabb,hogy a babáknak és a mamáknak se essen komoly baja.

2011. jan. 30. 11:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Az első szülésem császáros volt, a másodikat 21 hónapra rá szültem természetes úton. Lombikbabák, az első koraszülött lett, ilyen előzmények mellett a doki azt mondta ha a kiírt napig nem indul meg magától a szülés akkor megcsászároznak. Szerencsémre egy héttel előtt spontán megindult és meg tudtam természetes úton szülni a lányomat. A heggel semmi gondom nem volt, nem néztek hegvastagságot sem.

Sok szerencsét Neked!

2011. jan. 30. 13:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Régóta végre egy pozitív élmény! :)

Azért kérdezem,mert néha néha szokott szúrni a hegem környékén,és félek nehogy szétrepedjen... De gondolom ez nem olyan egyszerű... :S

Köszi a válaszokat.

2011. jan. 30. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!