Szerintetek mitől függ, hogy valaki könnyen tud szülni?
Nem tudom..Én nekem nincs széles csípőm,és nem szedtem semmi hormon készítésű dolgokat.
Viszont a 9 hónap alatt nem hagytam el magam,mert sportoltam,mozogtam sokat.
Én nagyon gyorsan és minimális fájdalommal szültem.Gátvágás volt.12 perc alatt megszületett a fiam.(49cm/ 3kiló.98 dekával )
A genetikától nagyjából a csípőfelépítés függ. A hormonoktól is sok függhet, a babától is függ (a nagyobb méretű babák általában jobban "segítenek"), de a legtöbb szerintem a pszichés oldal.
Saját magam tapasztaltam, hogy az első szülésem azért is volt nagyon lassú és nehéz, mert féltem, és így visszatartottam, lassítottam a folyamatot.
Másodjára máshogy "készültem", illetve tudtam, mire számítsak nagyjából (bár elméletből elsőre is felkészültem, az mégsem ugyanaz).
És szerintem pluszban van különbség az első és az összes többedik között. Az első gyereknek kell kitágítania a csontokat. (Vagyis a közötte levő üreget)
Nem tudom..Én nekem nincs széles csípőm,és nem szedtem semmi hormon készítésű dolgokat.
Viszont a 9 hónap alatt nem hagytam el magam,mert sportoltam,mozogtam sokat.
Én nagyon gyorsan és minimális fájdalommal szültem.Gátvágás volt.12 perc alatt megszületett a fiam.(49cm/ 3kiló.98 dekával )
Én lusta disznó vagyok,tehát nem sportoltam,hormont nem szedtem,viszont anyukám is könnyen szült,és én is,mind a 3x.Mindegyik szülésem 1 és 2 óra közötti idő alatt lezajlott,az első fájásoktól számítva,az ikreimet 1 óra alatt szültem.
Szóval én is a genetikára szavaznék leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!