Milyen hálóinget visztek szülni, amibe utána könnyen tudtok szoptatni? és mennyit?
Én nem akarok hálóingre költeni, mert többet úgysem veszem fel, itthon pizsamában alszom vagy pólóban. Jó lesz a kórházi is, bármilyen ronda. Úgyis látogatási tilalom lesz még egy jó ideig, senki nem fog látni :P
De ha vennék, akkor vagy hasig gombolódó, 100% pamut, nem túl világos, nagy kényelmes darabokat vennék, és ha csak azt hordanám, kellene vagy 6.
szia
Én 4 hálóinget vittem magammal. Elöl gombolós legyen hogy könnyen tudjál szoptatni!!
5öt viszek,de bekészítek még kettőt,hogy ha vmi gubanc lenne tudjak cserélni,azt majd a szerelmem behozza ha kell.első nap úgy is a kórházi csodában leszek ^^
Akartam pizsit vinni de úgyis hulla meleg lesz,de én fázzak már meg:D
Öhm,pontozzatok le,vessetek meg,de én csini darabokat viszek,nem selymet vagy ulta puccosat,de szép és nem mama fazonút és a cickóm kitudom kapni belőle ^^
Amit neked tanácsolok még,hogy ha olyan kórházatok van mint nekünk,hogy nem mehetnek be a szobába a rokonok,akkor egy meleg köntöst vigyél ^^
Ada és aBI
Nekem még a nagymamám vásárolta ezeket a jófajta pamut otthonkának is nevezhető póló szerű, elöl mellalattig gombos "hálóingeket" vagy pamutpólót. Normálisan a térd fölöttig értek, de nagyobb pocakkal kicsit feljebb, majdnem mini volt :o) Nem volt baj a kórteremben úgyis csak lányok voltak, a folyósóra meg köntösben mászkáltam ki.
Szóval én ebből a pólós pamutból vittem 3-at, az egyikben szültem, meg vettem kb. 1200 Ft-ért hasonlót, de az már nem ilyen puha pamut volt, hanem vékonyabb pamut, és ez már leért a térdem allattig. Valami kínai lehet :o) De tökéletesen megfelelt.
Pizsiben biztos, hogy megsültem volna, még így is. A babák miatt csak nagy ritkán tudtunk szellőztetni a szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!